Golf 7 debriyaj pedalından gelen garip ses

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maayyildiz

Asfalt Kurutucu
47
Merhaba, Araç golf 7 TDI 110HP. 15 000KM de ve garantili. 8000KM beri araçta garip bir ses var.
servis normal olduğunu iddia ediyor. Hatta yazılım güncellemesi yapacaklarını söylediler (mekanik sesle yazılımın ne ilgisi var)
araç bir haftadır serviste. Sorun hala devam ediyor. İstersem soküp bakacaklarını ama birşey göremezlerse 500TL sökme bakma parası alacaklarını söylediler.
Bende kızıp aracı teslim almadım.

Sorunu gösteren video linki


Açıkçası bir çok marka araca bindim ama VW kadar çabuk dağılanı ve kalitesiz olanı görmedim ayrıca servis tam bir rezalet.
Sizce sorun ne olabilir.
 
Son düzenleme:
Suan 2015 1 litre focusum var bu aracı almadan önce arakadaşımın passat cc'sini yaklasık 20 gün kullandım araçta 5.viteste sacma sapan bir yanık kokusu oluyordu fakat 6. dahil hiç bir viteste bu koku oluşmuyordu ve 5. Viteste tiz bir cızırtı yapıyordu servise götürdük komple şanzıman indirildi disli degisti baskı balata degisti volan degisti sotunda ortadan kalktı ama bize 4binlira iteklemiş oldular yazık insanlara
 
Küfür edecem de yasak işte. normal şartlarda bir kullanıcının 5. vitese zarar vermesi imkansız.
Arkadaşım ayarsızdır 1. Yada 2. Viteste olsa arkadaşım cok zorladı ele aldı şanzımanı diyecem fakat dediginiz gibi 5.vites ayrıca arac bu sorunu verdiginde 13bin kmde ve 4 aylikti servis sürücü hatasından kaynaklı arıza olduğunu iddaa etti(hatada debriyaja basmadan vites atmak yada vitesten cikarmak)
 
Son düzenleme:
Sorun çıkabilir tabiki, neticede insan yapımı. ama sorunu çözmemek inceleme için para teklifinde bulunmak adiliktir.
Ayrıca vw yim devim diyip orada gezip, bana ne git servisle hallet demek kalitesizliktir. Bu işler içeri pianoblack, iki tane led koymakla olmuyor maalesef. en önemlisi satış sonrası hizmet. Bu yaşananlar benim talihsizliğim değil, vw nin kalştesizliğidir.
 
Sorunu Almanya'ya yazdım, bizi ilgilendirmez DOĞUŞ ile çöz demeye getirdiler. Üretici üstünden atıyor resmen.

İlginç, Almanları' da kendilerine benzettiler sanırım veya burdan bir grup gönderdiler bunlar ilgilensin bizimkilerle diye. Genelde ilgilenirdi yurtdışı, buradan yapılan şikayetlerle.
 
Son düzenleme:
klasık vw. boyle sorunları fazlaca gorup duydukca hele kı ınternete vag grubu arıza yazınca cıkan sayfaları gordukce ınsan bıraz daha yavas olsun ama haram beygır olmasın atmosferık olsun japona bıneyım dıyesım gelıyor sonra 2. el deger kaybına bakınca arada kalıyorum
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...