KAPALI GOLF ALINIRMI?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

any77

Asfalt Kurutucu
37
Merhaba;
GOLF 7 makyajlı modeller bizim dışımızdaki ülkelerde satılmaya başlandı. Yakın zamanda Şubat gibi falan 1.0 benzinli satışı başlayacak ve daha uzun periyotta 1.5 benzinli haberi kesin gibi. ÖTV durumları piyasayı allak bullak etmiş durumda. Golf 2015-2016 ikinci el almak doğru seçim olurmu kestiremiyorum. Normalde en az değer kaybeden otomobillerin başında Golf geliyor ama bu makyaj ve motor değişikliği beni çok kararsız bıraktı.

Valla sayenizde vw konusu görünce sövüyorum. Yazsam tatil olacak. Şu konu 15 sayfa sürdü ve hala sürüyor helal olsun azminize hayran kaldım. Benim babam senin babanı döver çocuklarından betersiniz

Kardeş tamam haklısın da sen de okudun tüm yazıları. Daha araba tavsiyesi gelmeden vw haterları sahip olmadığı dsg hakkında 10 sayfa yazıyor yalan yanlış. Cevap verilince de konu uzuyor tabi.

işte cevap verme kardeşim, kendi kendine burda havan dövüp gitsin bırak. altındaki arabanın dışındaki hiç bir arabayı beğenmeyen adama neyi anlatmaya çalışıyorsun

Beyler bu gün @MertEren @Mertcan ve @cingoz debriyaj ile astra ve focusa baktık golf ile malzeme kalitesini ve işçiliğini biraz tartıştık. Ve ortak kanaatimiz astrayı kim yılın otomobili seçtiği ve focusun birleşim noktası denen bir olayın olmadığını bildiği oldu. Kalite olarak astra ve focusa gore golf gerçekten 1 2 gömlek daha iyi.

Hocam göz var nizam var yani bir bakın abi nasıl astra golf den iyi diyorsunuz anlamıyorum bize vag hayranı derken sizde opel hayranı oluyorsunuz aslında :) buna @berkay4408 de dahil :D
Ben çok yanlış anlaşılmışım. İçini Leon'dan daha kalitesiz bulduğum için linç yediğim Astra'ya iyi diyeceğim ha? Opel hayranıyım ha? :D

Bu arada konu başlığına tekrar cevap vereyim de mevzu sapmasın. Golf'ü belli bir km'ye gelmiş olması şartıyla dizel manuel alırdım, 15000km de satılık 2.el Golf'e ayıplı olabilecek elden çıkarılmaya çalışan mal gözüyle bakarım.

Ben çok yanlış anlaşılmışım. İçini Leon'dan daha kalitesiz bulduğum için linç yediğim Astra'ya iyi diyeceğim ha? Opel hayranıyım ha? :D

Bu arada konu başlığına tekrar cevap vereyim de mevzu sapmasın. Golf'ü belli bir km'ye gelmiş olması şartıyla dizel manuel alırdım, 15000km de satılık 2.el Golf'e ayıplı olabilecek elden çıkarılmaya çalışan mal gözüyle bakarım.

Hocam niye öyle bir km sınırı koyuyorsunuz ki arabayı alıp bir anda satmak için bir çok sebebi olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...