Türk üretim ile Avrupa üretim arasında gerçekten çok fark var. Şanssızlık olmuş işte hocam. PC6'yı beklemek istiyorum ama Conti Türkiye ne zaman getirileceğine dair tahmini bir tarih vermeyi geçtim, 16 inch ebatında bu lastiğin üretimi yok diye bana geri dönüş yapıyorlar. Nasıl üretimi olmaz, yurt dışı kaynaklarında 16-21 inch arası üretimi var diyorum, Conti'nin Avrupa sayfasında belirtiyorlar diyorum, lastik test eden kuruluşların sayfalarında belirtiyorlar diyorum ama yok, gelmeyecek diyorlar. Eğer pc5'in üretimi durdurulmasaydı o zaman 16 inch pc6 Türkiye'ye getirilmeyecek cümlesine inanabilirdim ama o lastiğin üretimi bitti, stokları da erittikten sonra mecburlar pc6 getirmeye çünkü başka lastikleri yok. Onca araca ecocontact takacak değiller sadece.
O sebeple pc6'nın Türkiye kaderi muallakta bayağı. Seneye yazın mı gelir, başka zaman mı gelir hiç kimsenin bir fikri yok. Eğer biraz umut görsem dediğim gibi beklerim ama distribütörün tavrı bu şekilde. Primacy 3 ise artık iyice bozuldu, normal asfaltta hiç tutmuyor. Düşün ki 50 kmh hızla bile önden çeker bir aracın arkasını getirebiliyorum. Artık yüksek hızlarda araç ne hale geliyor sen düşün.