Gösterge camı, bilgi yardımı istiyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kagan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kagan

Driver
Panpa
1,263
IMG_20200724_141048_555.jpg

Bu parçayı restore etmenin yolu varsa nedir

Camdaki çizikler ve yılların yorgunluğu için bence plastx kullanabilirsin. Kullanan çoğu kişi memnun kalıyor. Ayrıca arta kalanla da farlarını da temizlersin bayağı iyi olur.
Yerine oturtmak için de şeffaf silikonu hafif sıkarak oturtursan kenarlardan toz almasının da önüne geçersin ama dikkatli ve az sık. Bir gün yine açmak gerekirse sıkıntı yaratmasın.

Polisaj ile büyük ölçüde düzelecektir. Yakından görmediğim için net bir şey diyemiyorum. İstanbul'da iseniz yardımcı olurum. Değilseniz bulunduğunuz ildeki Detailing işiyle ilgilenen bir dükkandan yardım alabilirsiniz.

Polisaj ile büyük ölçüde düzelecektir. Yakından görmediğim için net bir şey diyemiyorum. İstanbul'da iseniz yardımcı olurum. Değilseniz bulunduğunuz ildeki Detailing işiyle ilgilenen bir dükkandan yardım alabilirsiniz.
İstanbul'da değilim ya, en iyisi parçayı çıkartıp göstermek olacak sanırım, bir kaç yerde derin çizik de var, lekelerin cilayla çıkacağını da sanmıyorum.

Fazla cilan varsa deneyebilirisin.Golf V in plastik far camlarını biz öyle açtık.7-8 ay oldu fena değil daha parlak duruyor, solmadı.