Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Camdaki çizikler ve yılların yorgunluğu için bence plastx kullanabilirsin. Kullanan çoğu kişi memnun kalıyor. Ayrıca arta kalanla da farlarını da temizlersin bayağı iyi olur.
Yerine oturtmak için de şeffaf silikonu hafif sıkarak oturtursan kenarlardan toz almasının da önüne geçersin ama dikkatli ve az sık. Bir gün yine açmak gerekirse sıkıntı yaratmasın.
Meguiar's PlastX Far ve Saydam Plastik Temizleyici Cila en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Polisaj ile büyük ölçüde düzelecektir. Yakından görmediğim için net bir şey diyemiyorum. İstanbul'da iseniz yardımcı olurum. Değilseniz bulunduğunuz ildeki Detailing işiyle ilgilenen bir dükkandan yardım alabilirsiniz.
Polisaj ile büyük ölçüde düzelecektir. Yakından görmediğim için net bir şey diyemiyorum. İstanbul'da iseniz yardımcı olurum. Değilseniz bulunduğunuz ildeki Detailing işiyle ilgilenen bir dükkandan yardım alabilirsiniz.
İstanbul'da değilim ya, en iyisi parçayı çıkartıp göstermek olacak sanırım, bir kaç yerde derin çizik de var, lekelerin cilayla çıkacağını da sanmıyorum.