HABER Grand Tour'a iki hafta kala

Arda Celik

Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
71
82
1,010
Çanakkale
Top Gear; efsane üçlü Jeremy Clarkson, Richard Hammond ve James May ile yollarını ayırma kararı aldığında dünya genelinde otomobilseverlerin içi öfke ve üzüntü ile dolmuş; TopGear’a ne olacağı, üçlünün tekrar bir araya gelip gelmeyeceği büyük merak konusu olmuştu.

Neyse ki çok geçmeden gerekli açıklamalar yapılmış, Top Gear‘ın yeni bir kadroyla yoluna devam edeceği, üçlünün de Amazon çatısı altında yeni bir şova başlayacağı haberleri gelmişti. Bu sevindirici haberlerden sonra biz otomobilseverlerin yapması gereken tek şey sabredip yeni programları beklemekti. Altı ay önce yayınladığım haberde yeni TopGear’a ne kadar heyecanlandıysam bugün sizlere daha da heyecanlandığım Grand Tour’dan son haberleri aktaracağım.

Grand Tour’u bilmeyenler için: Efsane Top Gear sunucuları Jeremy Clarkson, Richard Hammond ve James May’in Top Gear konseptine sabit kalarak hazırladığı, bir senedir ilk sezonunun çekimleri süren Amazon’da yayınlanacak olan yeni bir otomobil şovu. Türkiye’de Amazon yaygın olarak kullanılmasa da izlemek için bir yol elbet bulunacaktır. (Grand Tour yayınlandıktan sonra bu konuya değinen bir yazı da paylaşırız gerekirse.)


İki haftadan az kaldı!

Gelelim sevindirici haberlere. Youtube’da bir ay önce yayınlanan videoda Grand Tour’un 18 Kasım 2016 tarihinde yayına başlayacağı duyurulmuştu. 18 Kasım’a iki haftadan az kala Grand Tour’un Youtube kanalı canlanmaya başladı. İşte Grand Tour kanalından son videolar:


Bu videoda ise Richard Hammond yollarda gördüğümüz konilerin aslında nasıl yetiştirildiğini anlatıyor. Konilerin karpuzlardan çıkarak “dünyaya geldiğini” açıklayan Hammond, artık hasat zamanın geldiğini ekliyor ve kendi hasat tekniklerini bizlere gösteriyor.

Son olarak da şovun tanıtım videosunu eklemeden geçmeyelim.


Sizlerin düşünceleri neler? Eski TopGear’ın yerini doldurabilecek mi? Yeni TopGear hakkındaki düşünceleriniz neler? Yorumunuzu bırakmayı unutmayın!

Bu yazıyı ana sayfa portalımızdan okumak için tıklayınız..
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım