Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Spa Francorchamps’ta gerçekleştirilen GT4 European Series’in beşinci ayak yarışlarında ikinci sıradan start alan Yağız Gedik’in başarısını, pit stopta otomobili devralarak damalı bayrağı grubunda birinci sırada gören Cem Bölükbaşı devam ettirdi.
GT4 European Series’i iki adet BMW M4 GT4 otomobille takip eden Borusan Otomotiv Motorsport (BOM), geçtiğimiz hafta sonu sporcuları Cem Bölükbaşı, Yağız Gedik, Fatih Ayhan ve İbrahim Okyay ile Belçika’nın efsanevi Spa Francorchamps Pisti’ndeydi. Imola, Misano, Nürburgring ve Zandvoort ayaklarında elde ettiği toplam 9 podyum derecesi ile adından söz ettiren BOM, bu seriyi devam ettirmek için piste çıktı ve zorlu koşullara rağmen başarılarına yenilerini ekleyerek geri döndü.
Geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleşen yarışlarda, yağışlı ve değişken hava koşulları alınması gereken kararları bir hayli zorlaştırdı. Deneyimli BOM ekibi test seanslarından itibaren aldığı doğru karar ve stratejiler ile tam bir takım ruhu sergilerken...

Okumaya devam et...


 
  • Beğeni
Tepkiler: fujiwara
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım