Gt86 ve Mx-5 ESP Kapanmama Durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atacan kANTEMIR

Elit Apaçi
63
Merhaba Abilerim bu iki araç hakkında aklıma bir şey takıldı ve bunu sizlerle paylaşmak istedim.daha öncede bir konuya yazmıştım bu durumu ancak daha fazla kişini görmesi için sohbete yazmak istedim.Bu araçların onboard videolarını izlerken esp'lerinin yüksek hızlarda kaydığında devreye girdiğini fark ettim.tabiki çok kaydığı zaman giriyor ancak tam olarak kapanmıyor.Sizce bunu yapmalarının sebebi nedir? neden tamamen kapanıyor diye lanse ediliyor? ve neden hiç bir test editörü bundan bahsetmiyor? bunları merak ettim.aşağıda atacağım videolarda bunları daha net görebilirsiniz.saygılar...
45. saniyeden sonrasına bakın.
4.dakikadan sonrasına bakın.

Bu tür arabalarda girdiği zaman zaten limitleri geçmiş oluyorsun yani toplamanız gerektiği zaman devreye giriyor düşününce de çok mantıklı bir yaklaşım ölmeden eğlenebiliyorsunuz.

Cevap gayet yeterli, ölmemen için. Ölümün nefesini yakından hissetmek isteyen abilerimiz Brz'nin herşeyini elden geçirip esp sigortasını da söküyorlar zaten o yüzden bu büyük bir sorun değil, hatta genel kullanıcı kitlesi için doğru bir tercih.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...