Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Makyaj operasyonundan geçen Jaguar F-Pace yenilendi. Güncellemeler yapılarak iyileştirilen model artık daha rekabetçi ve kaliteli bir şekilde karşımıza çıktı.
2021 yılı itibari ile güncel olarak karşımıza çıkacak olan F-Pace, tasarımsal olarak çok fazla bir değişim görünmese de iç mekanda ve motor seçeneklerinde  güncellemeler yapılmış.
Şuan ki F-Pace ile yenilenen F-Pace arasındaki farkı tasarımsal olarak anlamak dikkat istiyor. Makyajlanan Jaguar F-Pace’de bazı yeni çizgiler olduğunu ve J harfindeki LED gündüz farlarını görüyoruz. Tasarımsal olarak yenilenen Jaguar F-Pace’e bakmaya devam edersek, aracın ön çamurluk üzerindeki ufak hava girişinin araca daha sportif bir hava kattığı dikkat çekiyor. Arka stop lambaları ise biraz daha incelmiş ve iç tasarımları da yine ön far tasarımı gibi yenilenmiş.


2021-jaguar-f-pace-16.jpg
...

Okumaya devam et...


 

mcb

Murat
Panpa
9 Ocak 2020
1,363
2
2,945
3,770
36
Avusturya
Marka
Mercedes
Aracın dıştan tasarımı o kadar güzel ki yenilemeye çok da gerek yoktu zaten :) Hatta 2017’de tasarım ödülü de almıştı. Bence içeride yeni ekran çok güzel görünmemiş. Çok havada kalmış. Kadranlar ise tabii ki artık hayalet ekran olmuş. Bu sınıfta ve bir düşük sınıfta da E-Pace ile birlikte aslında -Türkiye dışında- Jaguar fiyatlarıyla da en mantıklı seçenek gibi duruyor. Keşke bagajı bir tık daha büyük olsaydı.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım