aynen.piyasanın en baba lastiği bana göre.bende de sporcontact 5 var 2014/21.haftaContinental Sport Contact 5 . Henüz iki bin km'de piyasadaki iyi lastiklerden biri olduğunu düşünüyorum
Motosiklette çok tavsiye ediliyor harbidenPirelli Mt-60Rs Corsa kullanıyorum, çok memnunum, tavsiye ederim![]()
eski corsam'da da, şu anki civic'imde de falken kullandım. Ne iyi ne de kötü lastiktir. Güzel asfaltta gerçekten güzeldir. Ama yağmurda ve parlak asfaltta güven vermez. Ama fiyatına göre oldukça iyi yani. Örneğin civic'te az da olsa brigstone turanza da kullandım, onlar gerçekten çok kötüydü, falken daha iyi ona göre. Eski corsam'da da pirelli P7 kullanmıştım, falken ile P7 arasında net bir fark görmemiştim.@stan hocam galiba sizde eskiden falken lastik vardı . Tutuşu nasıldı ? Genel olarak da herkese de sorayım , falken lastik nasıldır sizce ?
Aracımı 6 ay önce aldım. Aldığım adam önlere kumho takmış. Arkalar fabrika çıkışı michelin primacy hp ama diş bile kalmamış.Öyleyken bile sıfır kumho'dan iyi geldi bana. Resmen plastik gibi. Çok sert hamuru var, hiç tutunmuyor. Aracım sürekli önden kayma yapıyor, 20 metre patinaj çekiyorum hala hızlanmıyor.Boşa döner gibi. Ve aşırı ses alıyor. Şu an michelin cros climate almayı düşünüyorum.hep onu öneriyolar.
Aynen her kez çok güzel olduğunu söylüyor.Bu sorunları anlattığımda da kimse inanmıyor.Al bendende o kadar.Tam 1 sene önce hayatımın hatasını yapıp ''Kumho Solus KH17'' aldım.Aldığım güne lanet olsun.Bahsettiğin bütün problemleri bende yaşıyorum,berbat bir lastik.Birde orda burda öve öve bitiremeyenler var bu kumhoyu anlamadım gitti.