Kaç inç arıyorsunuz? Ya da gelecekte düşnüdüğünüz lastikler nedir?Şu an Tiguan'da nexen kışlık lastik kullanıyoruz. Lastiklerin ses ve konfor seviyesi güzel ama bence tutuş seviyeleri pek yüksek değil.
Yok yav aramıyoruz lastik falanKaç inç arıyorsunuz? Ya da gelecekte düşnüdüğünüz lastikler nedir?
Lastikler bitene kadar satcanız dimi jackalYok yav aramıyoruz lastik falan.
Lastikler dayımın 520d nin di yav 1 sezonluk bize verdi arabayı sattığı için duruma göre 18 kentli araba almazsa bizde kalcak vallaLastikler bitene kadar satcanız dimi jackal![]()
Benim 18 inç atsana bana cantları öğrenciye burs <3 .Lastikleri almaya gelirimLastikler dayımın 520d nin di yav 1 sezonluk bize verdi arabayı sattığı için duruma göre 18 kentli araba almazsa bizde kalcak valla.
İzmirde gerek yok yav sanaBenim 18 inç atsana bana cantları öğrenciye burs <3 .Lastikleri almaya gelirim
Ben onu denedim. Bir arkadaşımda senin aynı ebatlarda ve markada semi slick vardı. Taktım şöyle bir deneyeyim dedim. Ustam da hiç önermemişti hakikaten canlı cenaze oldu araba. Konforu geçtim Fren tutmuyor lastiği ısıtmadan. Islakta araba hafif yokuş aşağı eğimde 30 40 km/h hızlarda falan durmadı. Çok tedirgin oldum hiç girmedim o topa valla.Zamanında semi slick lastik için konfor "yok yok yok" diye yazmıştım @hondapower bir güncelleme geçeyim.
3 hafta önce piste girdiğim için yine semi slick'lere geçtim tekrardan ve lastiklere günlük kullanım için bir şans daha vereyim dedim (çünkü günlük lastikleri artık eskidi)
Ama bu sefer, semi slick'leri önerilen lastik basıncıyla kullanmak yerine, 3 psi daha düşük basınç ile kullanıyorum. Ve arabanın o ayarsız sertliği bu sayede gitmiş oldu. Lastikler yan duvarları baya sert olduğundan, lastikte bir ezilme veya gevşeklik hissi de yok.
Hatta son günler baya yağmurlu buralarda, ona rağmen bir sıkıntı yaşamadım.
Bu şekilde de lastikler kesinlikle konforlu değil, ama günlük olarak kullanılabilir seviyeye gelmiş oldular. ama bozuk yollarda her türlü sıkıntı yine.