Crafter az yakıyor ama gitmiyor.Crafter'daki körüklü koltuk baya iyi Sprinter'de körüklü koltuk yok mesela.Transit baya uzun ömürlü ama yakıyor da.Crafter gitse gene baya iyi olacak ama gitmiyor.Transit de iyi gidiyor ama yakıyor.Hep ikilem bu iş yav.Crafter kullandım körüklü ve ısıtmalı koltuğu var 2 ay çalıştım o araçta, 1 ayda transit sürdüm ondada şerit algılayıcı ve ön cam rezistansı vardı çok ilgincime gitmişti yakıt olarak crafter iyiydi uzun ömürlülük olarak transit, 1, 2 litre fazla yakardı ama
Transitin kalkışı baya bi iyi crafter göre ama uzun da yüksek hızlara crafter daha iyi çıkıyorCrafter az yakıyor ama gitmiyor.Crafter'daki körüklü koltuk baya iyi Sprinter'de körüklü koltuk yok mesela.Transit baya uzun ömürlü ama yakıyor da.Crafter gitse gene baya iyi olacak ama gitmiyor.Transit de iyi gidiyor ama yakıyor.Hep ikilem bu iş yav.
aha vagcı adamım be reisCrafter'in koltuğu çok güzel.
Diz mesafesi falan da iyi
2 3 gün falan kullanmıştım da güzeldi yani
Belki de diğer seçenekler daha iyidir bilemem
Katılıyorum, ufaktan bi gıcırtı sesi gelsede yoldayken piyasası gerçekten iyiCrafter derim. Çünkü ikinci el değerini en iyi o koruyor, az yakıyor, koltukları başarılı ve kliması mükemmel çalışıyor.