Tam traktör motoru. 2500 cc'ye 75 hp'lik versiyonu da var ayıptırniye hala karsan j9 diyen yok
Tam traktör motoru. 2500 cc'ye 75 hp'lik versiyonu da var ayıptırniye hala karsan j9 diyen yok
Tam traktör motoru. 2500 cc'ye 75 hp'lik versiyonu da var ayıptır
Dönüş açısı diye bir şey olmadığını zaten herkes biliyor hocam, araba dönmüyor resmenyav ege bölgesinde şehiriçi çoğunlukla ondan var ama direksiyona laf etmemişsin ayrıca küstüm dönmüyor zasfdaf
Karsan J10 2.8 var birde esas o felaketTam traktör motoru. 2500 cc'ye 75 hp'lik versiyonu da var ayıptır
Dönüş açısı diye bir şey olmadığını zaten herkes biliyor hocam, araba dönmüyor resmen
Karsan J10 2.8 var birde esas o felaket
Karsan J10 2.8 var birde esas o felaket
Nerden baksan motoruyla, kaportasıyla, direksiyonuyla komple eziyet bir alet.aah ahh 3 gündür araba bozuk diye dolmuşla gidip geliyorum, en arka koltukta motor sesini titreşimlerini bütün iç organlarımda hissediyorum Üstüne üstlük bi de zemin karlı, zaten dönmüyor. Arka kapıdan gelen her an açılıp bizi yola atacakmışcasına sesine kadar muazzam araba
Nerden baksan motoruyla, kaportasıyla, direksiyonuyla komple eziyet bir alet.
Zonguldak'ın dik yokuşlarında arkasında kalma sakın, bütün merkezi trafiğe kitliyor. Adam bağırta bağırta yokuşu çıkamıyor, ben peşinde 1.vites yarım debriyaj yapa yapa çıkıyorum. Zonguldak gibi yokuşu bol olan memlekette o araca trafiğe çıkma ruhsatı verene sövmek lazım.
Magirüsü doldurunca onlar da çıkamıyor, ancak bağırıp duman atıyorlar ama j9'a göre yine iyi Hastane bayırını bazen benim araçla ben bile zor çıkıyorumJ9la lavuarın ordaki hastane bayırını çıkmaya çalışanı gördüm ben Hayır ruhsat alması falan ayrı olay da şoföre de zulüm araba, MAgiruslar efsane çekiyor ama Listede magirusta yok bak
Magirüsü doldurunca onlar da çıkamıyor, ancak bağırıp duman atıyorlar ama j9'a göre yine iyi Hastane bayırını bazen benim araçla ben bile zor çıkıyorum
o bayırı bizim patronun hurda favoritte zor çıkıyodu, bizim 2.0 taunus ıstırıyo ıstırıyo
Aşağıdan kaptırıp hızlanırsam 3.viteste bile çıkıyorum ama hiç hızlanmadan çıkmaya kalkarsam 2.vites yarım gazdan fazla basmam gerekiyor ki çıksın bu arada o ikinci resimdeki boş arazinin bir kısmını yol yaptılaro bayırı bizim patronun hurda favoritte zor çıkıyodu, bizim 2.0 taunus ıstırıyo ıstırıyo
Aşağıdan kaptırıp hızlanırsam 3.viteste bile çıkıyorum ama hiç hızlanmadan çıkmaya kalkarsam 2.vites yarım gazdan fazla basmam gerekiyor ki çıksın bu arada o ikinci resimdeki boş arazinin bir kısmını yol yaptılar
Ben kışın o yokuşu kullanamıyorum, malum mesafeler kısa dizel ısınmıyor. O yokuşta motoru zorlamak istemiyorum o sebeple yolumu uzatıyorum Taunus eski toprak sağlığına kavuşur hemen bişi olmaz ona sen rahat ol, bakalım yıktılar her yeri ne yapacaklar göreceğizAynen aynen favoritle de öyle aşağı sağlık ocağının ordan hızlanmak lazım taunusla öyle değil ama hızlanmadan çıkarsak 3ncü viteste de çıkıyo köpek gibi ıstırıyo 2.0 arkadan itiş olunca gerçi şimdi yatak sardı, yatıyo.
Eylül ayında 2 günlüğüne gelmiştim o zaman gördüm bence güzel olmuş şehir içi trafiğine girmeden soğuksuya sapak. Bu şekilde rezalet duracağına bi işe yarar hiç olmazsa zaten limanı tır parkını lunaparkı falan kaldırmışlar bari işe yarasa
Aynen abi ya şimdikiler crafterlar sprinterler falanHava soğutmalı magirus alırdım ergenliğim,gençliğim bunların içinde geçti..
3.8 Litre iş makinası,dozer gibi sesi vardı Şoferde efkarlı bir müzik açardı Şimdikiler Turbo dizel sessiz sedasız canavar gibi çeken Mercedes'lerin içinde Cıstak cıstak gidiyorlarAynen abi ya şimdikiler crafterlar sprinterler falan
3.8 Litre iş makinası,dozer gibi sesi vardı Şoferde efkarlı bir müzik açardı Şimdikiler Turbo dizel sessiz sedasız canavar gibi çeken Mercedes'lerin içinde Cıstak cıstak gidiyorlar
Eskiden hayat daha zevkli ve tatlıydıAnlayamazlar abi