Hasarlı arabama kaplama yapıcam ama kararsız kaldım?

Esco

Davidphomi
Elit Apaçi
200
40
Marka
Suzuki
Arkadaşlar opel astra j bi araba aldık hasarlı heryeri yaptırdık ettirdik kaputta taş izleri vs var kaputu ellemedik malum ülkemiz de kaput boyalı ve değişen dedi mi hemen pert gözüyle bakılıyor. Burayı kaplamayla kapatmak istiyorum ama bi garaj a gittim abi yaparım ama sıkıntı olur yıkarken çıkar gider boyalı olması lazım zemin de düz değil dedi önerileriniz var mı acaba?

18469

Aklıma öneri gelmiyor, kaplamanın yüzeyi iyi tutması için mutlaka düz ve boyalı olması gerekiyor, zaten şu anda da değeri düşük, boyat gitsin. Resimler elinde bulunsun.

Değeri düşük değil aracın, pert kaydı vs yok.

CCok taktiysan boya isini Astra J kaputu bulmak net 30dk orj kenera al sonra istersen astar ustune kaplat

Başkası ne diyecek, nasıl düşünecek, aracı almayacak haspalarım diye keyifle kullanmamız gereken araçlarımıza yapmak istediklerimizi ertelemenin bir manası yok. Kaputu değişti diye pert muamelesi yapacak bilgisizlere, cahillere zaten satmayın aracınızı. Çok canınızı sıkıyorsa çıkma kaput bulun, olmadı güzelce tamir ettirip boyatın, en olmadı sıfır parça sipariş edip takın ve ondan sonra isterseniz de kaput koruma filmini yaptırıp keyifle binin derim.

bi tane boyatmadan önce bi tane boyanırken fotoğraf çekin onları görüp ikna olmayana araç satmayın. Çünkü buna ikna olmayan adam o kaput yapılmamış olsa da o arabayı almaz masraflı diyip

zemin düz olmadığı sürece kaplama tutmaz, zamanla kalkar. tazikli suyla yıkamasanız bile kalkar. Kaput değişik diye veya boyalı diye araba satılmaz şeklinde bi kaide yok. Satılmayacak araba yoktur :)

Firmanın instagram hesabında örnek uygulamalar mevcut fikir edinmek isterseniz...

Aracın renginde sökülebilir boya yaptır. Satarken sökersin öyle satarsın. Alana da bak böyle boya var bununla kaplarsın dersin :) boyalı halinin de fotoları durur elinde :) Ancak boya için yüzeyi düzeltmek lazım. Olmadı kaputun orayı dolgu malzemesi ile doldurup boyarsın. Sökünce o kısmı alan kişi boyatır isterse...

Yani tam bir kaplatma yapmak yerine yaptırdığın mantıklı ve hoş durmuş. Bende olsam öyle bir kaplama yaptırırdım.