Hatay'dan Selamlar...

Askerliğimi İskenderun'da yaptım... 5 Şubat tarihinde birliğime teslim olmuştum :) . O yüzden Hatay'ın yeri bende ayrıdır. Hoş geldiniz.

Hocam deniz er eğitim alayı mı yoksa ahmet Tor kışlası mı, deniz alayının karşisinda ki körfez bloklarında oturuyordum.
Deniz er eğitim alayıydı. Deprem yardımı yapacağımız için görev sebebiyle bolca dışarı çıkmıştık. Eviniz Mehmetçik parkının karşısında mi kalıyordu?

Son düzenleme:
Deniz er eğitim alayıydı. Deprem yardımı yapacağımız için görev sebebiyle bolca dışarı çıkmıştık. Eviniz Mehmetçik parkının karşısında mi kalıyordu?
Hocam Mehmetçik parkı nardüzü tarafına bakıyor. Benim evim teslim olma kapısının girişinde değil, yan giriş var onun karşısında bim var BİM'in arkasındaki binalarda oturuyordum

Hocam Mehmetçik parkı nardüzü tarafına bakıyor. Benim evim teslim olma kapısının girişinde değil, yan giriş var onun karşısında bim var BİM'in arkasındaki binalarda oturuyordum
Yanında pastane olan bir BİM vardı diye hatırlıyorum. Kavşağın oradaydı hatta. İskenderun güzel yer aslında ama, deprem mahvetti malesef.