Önceki sohbette bayağı bir hataylı arkadaş vardı. Burda sayımız nedir herkes belli etsin kendi. Memleket sohbetleri çevirelim burada
Antakya serinyol mah. Öyledir valla. Yalnız 2008 den sonra bayağı bir değişiklik oldu özellikle son 2-3 yılda. Ziyaret edin benceHatay'in neresi ? Antakya ise oranin doneri cok baskaydi ya hala ozlerim ataturk caddesinde ve fatih caddesinde ikamet etmistim 2003-2008 yillari arasinda, harbiyesi de baska guzeldir, belen tavasi da
firsat olmuyor, zamanim olsa ugrayacagim arkadaslarim var orada coksey degismis alisveris merkezi falan acilmis.Antakya serinyol mah. Öyledir valla. Yalnız 2008 den sonra bayağı bir değişiklik oldu özellikle son 2-3 yılda. Ziyaret edin bence
Bayağı büyükşehir olduk yani.firsat olmuyor, zamanim olsa ugrayacagim arkadaslarim var orada coksey degismis alisveris merkezi falan acilmis.
Arsuzun neresindenMerhaba hocam sohbetteki Hataylılardan da biri bendim . İskenderunluyum derdim büyük şehir olunca bizi Arsuz'a bağladılar.
Bilirim oraları. O taraflarda hep yazlıkları var tanıdıklarımınKaraağaç mahallesi hocam
Antakyanın neresi?Bir Antakya li da benim gorevimden dolayi Gaziantepdeyim ama cogu haftasonlari memlekete geliyorm
Ayda ortalama 1250 km yapıyorum. 7.5-8 arası değişiyor aylık yakıt ortalamam. 90-100 litre yani. 450-500 lira civarıHocam Golfunuza aylık ne kadar benzin dolduruyorsunuz ? Ortalama kaç km yapıyorsunuz ?