@bt Abimizde Mazda'cı sayılır artık sankiSanirim yok . Bir ara ben mazda 3 kullaniyorum diyen biri vardida hidrojen mi ne kullaniyordu gömdum onu gitti
@bt Abimizde Mazda'cı sayılır artık sankiSanirim yok . Bir ara ben mazda 3 kullaniyorum diyen biri vardida hidrojen mi ne kullaniyordu gömdum onu gitti
Soruyu yanlış sormuşum.Sanirim yok . Bir ara ben mazda 3 kullaniyorum diyen biri vardida hidrojen mi ne kullaniyordu gömdum onu gitti
Valla acikcasi mazda 2 haric her modelini severim serviste mazda 2 kazasini gordukten sonra 2 kisiyi almaktan vazgecirdim. Mazda 3 guzel ama biraz pahali cx3 guzel cx5 bence efsane gibi gibi
Ne olmustu ki mazda 2ye? Güvenlik sorunu mu?Valla acikcasi mazda 2 haric her modelini severim serviste mazda 2 kazasini gordukten sonra 2 kisiyi almaktan vazgecirdim. Mazda 3 guzel ama biraz pahali cx3 guzel cx5 bence efsane gibi gibi
Ford ise bende yeri ayri yol tutusu surus dinamigi donanimlari cok sorun cikarmamasi vs
Dagiliyor hocam onde demir bile yok oyle diyeyimNe olmustu ki mazda 2ye? Güvenlik sorunu mu?
Forumda @Sailor dışında Mazda sahibi var mı?
Aldık aldık bir tane.@bt Abimizde Mazda'cı sayılır artık sanki
Cecelist mi ? bir zamanlar âlâsıydım , imzali albümlerimiz var ama artik hakkinda pekte iyi seyler dusunmuyorum .Cecelistten türettim doktorAudilist ahahaha
Bende mazda 3 sahibiyim.Forumda @Sailor dışında Mazda sahibi var mı?