Herkese Merhabalar :)

dechman123

Yiğitcan Keskin
Takipçi
25 Ağu 2022
2
4
20
23
İstanbul/Türkiye
Marka
Volkswagen
Merhabalar abilerim ablalarım , yaklaşık 3-4 yıldır Sinan abiyi, Otopark youtube hesabını takip ediyorum. Ben Yiğitcan Keskin 22 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum. Henüz çok yeni Bilgisayar mühendisliği mezunuyum . Son stajımı yapacağım . Şuan 2013 Passat 1.6 Tdi kullanmaktayım. Yaştan mütevellit henüz kendi arabama sahip değilim Ailemin arabasıdır. Yaklaşık 1-2 sene önce bir süre Mini Cooper S R56 kullanmıştım. Evde olduğum süreçte Similasyon oyunlarında epeyce vakit geçirmiş ve geçiren biriyim. Bir süre direksiyon setim de vardı fakat makesef şu sıralar mouse ile oynuyorum. Çalışmaya başladığımda alacağım ilk şey sanırım t-short, pantolon'dan evvel bir Direksiyon seti olacak :) . Similasyon oyunlarında geçirdiğim süreç ile birlikte Almanya'da bulunan Nurburgring pistine ilgi duymaya başladım . Namı değer Green Hell :) . Çok tehlikeli , oldukça yükselti farkları bulanan ve ardı arkası kesilmeyen virajların olduğu bir pist. Bir de tüm bunları tam 21 kilometrelik bir uzunlukla harmanlayınca karşıma çok zor ama bir o kadarda keyifli bir pist çıkıyor . :) Bu zorluk beni oldukça rekabetçi bir hale sürmüş olacak ki biri süre sonra sadece Nürburgring - Nordschleife'da turlar oldum. Çokta Konuyu dolaştırmadan siteye ana kaydolma nedenimden izninizle biraz bahsetmek istiyorum .


Staj Yapacağımı söylemiştim. Yaklaşık 15 gün sonra İtalyanın bir şehrine staj hareketliliği için gideceğim . Staj sürecimde benim nezlimde bir hayale dönüşmüş olan Nürburgring pistini gidip görmek mümkünse turlamak istiyorum. Birbirimize yardımcı olacağımız , masrafları bölüşebileceğimiz birini/birilerini arıyorum. Pist'e gidiş, Araba kiralama hizmeti ve otelde konaklama gibi bazı bilgileri araştırdım . Okuduğunuz için Teşekkür eder , herkese keyifli forumlar dilerim :) .
 

OguzhanC

Panpa
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
768
1,635
2,520
26
Kocaeli-Ordu
Marka
Peugeot
Hoşgeldiniz :) eskiye göre kullanıcı sayısı azalmış olsa da en doğru otomobil bilincinin olduğu yerdesiniz. Keyifli ve bol muhabbetler dilerim.

Simülasyon konusuna değinecek olursak bende çok seviyor ve fırsat buldukça oynuyorum. Ancak sim racer gibi antrenman yapıp zaman kasmadıkça ve bol vakit olmadıkça, Nordschleife'da dönmek insana daha cazip geliyor. Ki Nordschleife zaten 73 virajıyla adeta bütün pistleri aynı anda tecrübe etmek gibi oluyor.

Piste gidip turlamak hayaline gelince, geçtiğimiz okul döneminde erasmus yapan ve erasmus yaptığı esnada hayalini gerçekleştirip Nordschleife'a giden bir arkadaşım var. Orada C2 kiralayıp turlamıştı. Dilerseniz sizi onunla iletişime geçirebilirim.
 
  • Beğeni
Tepkiler: dechman123

dechman123

Yiğitcan Keskin
Takipçi
25 Ağu 2022
2
4
20
23
İstanbul/Türkiye
Marka
Volkswagen
Hoşbuldum :) , Öncelikle ilginiz ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim .

Nordschleife'de ki viraj sayısının çokluğundandır ki pisti öğrenmesi gerçekten çok zor . Arabayı sürekli olarak limitinde kullanmak, kullanabilmek gerçekten beceri işi . Durum benim için similasyon'da şöyledir ki ne zaman ben oldum , artık limitte sürebiliyorum dersem arkamda benden daha yavaş bi araç belirip beni solluyor :D.

Benimde durumum tam olarak aynı aslında Erasmus staj hareketine gidiyorum. İletişime geçmem benim için gerçekten çok yararlı olur. Hem ücret konusunda hem seyahat konusunda aklımda somut fikirler oluşmuş olur. :)
 
  • Beğeni
Tepkiler: OguzhanC
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım