KAPALI Honda Civic HB 1.8 Kullanıcıları

ozberkgunes

Takipçi
23 Şub 2019
1
0
10
Honda Civic HB 1.8 Kullanıcıları bu arabayı nasıl bilirsiniz artıları eksileri (i-shift için özellikle) masrafları sizin yaptıgınız masraflar nelerdir ? Yorumlarınızı bekliyorum.
 

Ekli dosyalar

  • maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    182.3 KB · Görüntüleme: 34

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,205
45,795
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Sahibi olmadım ama sahibi olan bir arkadaşımın aracıydı. Yolculuk da yaptım kullandım da. Bir kere sert. Hatta ömrümde deneyimlediğim en sert otomobildi diyebilirim. Amg ve m kasa spor süspansiyonlu araçlar halt eder yanında. Yalıtım pek yok özellikle yol sesi alıyor. Bunun haricinde motor gayet istekli fakat i-shift rezil bir şanzıman. Tek kavrama olduğu gibi motorun gücünü de öldürüyor resmen. Tüketim verisi elde edecek bir kullanım yapamadım ama arkadaşım ortalama 9-11 litre arasında geziyordu. Yakıttan şikayetçiydi. Zaten atmosferik motor neticede ne yakacağını az çok tahmin edersiniz.

Otomobilin viraj limitleri yüksek. Zaten dediğim gibi sert bir araç ve konfor pek düşünülmeden direkt spor sürüşe odaklanılmış. Direksiyon direkt ve hisli. Kısacası bu aracı alacaksınız kesinlikle manuel şanzımanla seçip ne için aldığınızı bilerek tercih etmelisiniz. Amaç sportif sürüş beklentisiyse çok net karşılar. Ama günlük kullanım aracı değil. Gerek tüketimi gerek konforuyla.
 
  • Beğeni
Tepkiler: ozberkgunes

stan

Rahmi Tanır
Panpa
8 Eyl 2016
1,716
1
6,450
4,070
36
İzmir
Marka
Alfa Romeo
Sahibi değilim ama bir zamanlar manuel type s çok bakmıştım.

Bir arkadaşımda da hatckback 1.4 i shift vardı.

I shift gerçekten kötü bir şansıman, boyun kıran kıvamında. Bu sebepten dolayı ben otomatiğini kesinlikle almam diyordum.

Ama tabi 1.8 motor illa ki keyiflidir.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Mt.Akina
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım