Herkese Merhaba ,
Galip ve Araç sahibi Ekrem Abi ile Type-R ın yeni kasasını inceleme altında aldık umarım hoşunuza gider.
Daha yeni bu kasanın makyajı duyuruldu , siz araç hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Sanmıyorum yapılacak bişey kalmamış ki fabrika çıkışı apaçi görünümlüZamanla ucuzlasın apaçiler öncekilere yaptıkları gibi rezil edicekler güzelim arabayı![]()
Bulurlar yapacak birşeySanmıyorum yapılacak bişey kalmamış ki fabrika çıkışı apaçi görünümlü![]()
Hocam sirada Mito mu var ?
Tövbe yav o ney öyle. Rahmi reisin makina galiba.
Herkese Merhaba ,
Galip ve Araç sahibi Ekrem Abi ile Type-R ın yeni kasasını inceleme altında aldık umarım hoşunuza gider.
Daha yeni bu kasanın makyajı duyuruldu , siz araç hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Ellerinize sağlık.
Diger uyelerimizde farketmisler, sitemizde ikinci hesap acmak yasaktır. ataacar hesabı ile sizin hesabınızın girişleri çakışıyor. Dolayısıyla onu banladım.
Normalde iki hesabıda banliyoruz ancak emek gösteriyorsunuz, üyelerimiz de paylaşımlarınızı beğeniyor dolayısıyla hesabınıza herhangi bir işlem yapmıyorum
Eğer konunuzu yukarı cikartmak isterseniz, çok ama çok nadir olmak üzere bir iki kere kendi hesabınızdan Guncel tarzinda bir mesaj yazabilirsiniz.
İyi forumlar.
Bilgi sahibi olmadan ban atmak komik olmuş ataacar profili yakın arkadaşıma ait ve yazılar kendisi tarafından yaplıyor ...