Honda Civic Type-R FK8 Test Sürüşü / Üretilmiş en iyi Type-R mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CVfilms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese Merhaba ,

Araç Sahibi Ekrem abi ile , son kasa Type-R'ı inceleme fırastı buldum, Aracın tasraımı ilk hoşuma gitmese de , canlı görünce beni epey etkiledi

Sizin düşünceleriniz nelerdir araç hakkında ? FK2 yi tasarım olarak daha çok sevenler var mı ?

Herkese iyi Hafta sonları

Hothatchler görece olarak uygun fiyata alınan, kullanışlı, performans/kullanışlılık/fiyat dengesini optimumda sunan araçlar olması gerekirken ülkemizde ne yazık ki bu özelliklerini kaybediyorlar. Abiyi tebrik etmek lazım, 260.000 tl gibi bir parayı ben vermezdim şahsen.

Hothatchler görece olarak uygun fiyata alınan, kullanışlı, performans/kullanışlılık/fiyat dengesini optimumda sunan araçlar olması gerekirken ülkemizde ne yazık ki bu özelliklerini kaybediyorlar. Abiyi tebrik etmek lazım, 260.000 tl gibi bir parayı ben vermezdim şahsen.
ucuz performans araçı kalmadı ne yazıki , golf r da 300 bin tl bandında

1957 yılında, avrupada spor otomobil gözü ile bakılan zamanın en hızlı arabalarından Porsche 356 Speedstrer 1,5 litre type 692 motoru yalnız 75 beygir güc üretiyordu. Sosyetenin arabası olan bu araba, zamanında insanların spor araba diye bindiği şeydi.
Şimdi 100 beygirlik B sınıfı otomobile yavaş diyoruz. Çağımızın tüketim toplumunun ulaştığı son nokta..

1957 yılında, avrupada spor otomobil gözü ile bakılan zamanın en hızlı arabalarından Porsche 356 Speedstrer 1,5 litre type 692 motoru yalnız 75 beygir güc üretiyordu. Sosyetenin arabası olan bu araba, zamanında insanların spor araba diye bindiği şeydi.
Şimdi 100 beygirlik B sınıfı otomobile yavaş diyoruz. Çağımızın tüketim toplumunun ulaştığı son nokta..

57 model nostajik bir koleksyon aracını 2017 model type r ile örneklendirmek bence saçma :) değerinden bahsedersek o 75 beygirlik aracın kaç tane type r alınır hehe

57 model nostajik bir koleksyon aracını 2017 model type r ile örneklendirmek bence saçma :) değerinden bahsedersek o 75 beygirlik aracın kaç tane type r alınır hehe

Cevat ben arabanın değerini değil. 1950 ler ile 2017 arasında spor otomobil standartlarını anlatmak istemiştim.. Ozamanlar b sınıfı arabalar 27 beygirlik kaplumbağalarken 75 beygirlik porsche spor araba gözüyle bakılıyor. Şimdi 105 beygirlik polo b sınıfı iken, şimdi Golf R spor araba sayılıyor. Maksat dönemsel olarak spor otomobil kavramına gönderme yaptım..

Hocam videolarında dikkat ettiğim bir şey var; yanındaki kişinin sözünü çok kesiyorsun. Mesela örnek veriyorum:
Direksiyondaki şahıs: Araba tümseklerden geçerken ...
Cevat: Çok zıplıyor.
Tamamen örnek olarak verdim. Bırak adam sözünü bitirsin, sen zaten konuşacaksın.
Onun dışında güzel video olmuş. Elinize sağlık.

Hocam videolarında dikkat ettiğim bir şey var; yanındaki kişinin sözünü çok kesiyorsun. Mesela örnek veriyorum:
Direksiyondaki şahıs: Araba tümseklerden geçerken ...
Cevat: Çok zıplıyor.
Tamamen örnek olarak verdim. Bırak adam sözünü bitirsin, sen zaten konuşacaksın.
Onun dışında güzel video olmuş. Elinize sağlık.

Teşekkür ederim , bu 20 daklık video 45 dak konuşmanın sonuçu oluşan bir video , izleyici kitlenin en çok dikkatini çeken kısımları kouyorum, konu ve olay verilmişse başka konuya yönlendirmeye çalışıyorum araç sahiplerini , yoksa video 1 saati bile geçer , çoğu çektim kişi ilk defa böyle bir konsepte katılıyor ve konuyu uzatıyor araya girmesem izleyici kitlesi olarak da bu sizi bayar bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...