Merhaba herkese ,
ülkemizde fazlasıyla ilgi gören Honda s2000 sonunda inceleme fırsatı buldum umarım hoşunuza gider
Sız araç hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Geçen yıllardaki fiyat artışı dikkatimi çeken en büyük nokta oldu benim için
Bu arabayı hak eden bir yol. Sonunda bizim oralara gelmişsin hacı
severek takip ediyoruz seni ama şu virgül koyarken 2 boşluk koyma ya itici duruyoHahahha Zamanı geldi , çukur köy yolu çekim için harika bir yer
S2000 apaçi mobil olmadan önce kullanmıştım. Heralde en çok sahip olmak istediğim ilk 10 otomobil içindedir. Sadece filtre yaparım çünkü orjinal haliyle ciğer sesini duyamıyorsunuz, egzost falan takmam. Frenleri çok iyi değildir, belki fren kiti yaparım başkada biryerini ellemem, pist kovalarsam belki coil over yeter. Kullanması inanılmaz zevkli, tabiki YANLAMA arabası değil, yani insanlar 1. viteste donut yapmaya yanlama dediği için s2000'İ yanlama arabası sanıyorlar, aslında süper bir çizgi arabası, direksiyonu çok organik avucunuzun içine oturuyor., walla canım çekti bak atatatatatat
video için eline sağlık lazımdı bir S2000 videosu
şöyle yol bulduk da biz mi gazlamadık..S2000'in hakkını sonuna kadar veren bi abimiz kanalı takip etmenizi tavsiye ederim
Understeer direksiyonu ısırtacak kadar sık mı oluyor?Yarın
FN2 kasa type-r çekeceğim merak ettiğinz soruları araç hakkında buraya yazabilirsiniz inceleme sırasında ekleyeceğim