Merhaba herkese ,
ülkemizde fazlasıyla ilgi gören Honda s2000 sonunda inceleme fırsatı buldum umarım hoşunuza gider
Sız araç hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Geçen yıllardaki fiyat artışı dikkatimi çeken en büyük nokta oldu benim için
Çesmede cekilen s2000 videosu ne zaman yayinda olacak hocam ?
Sahibinden.com'da en ucuz S2000 103.000 TL'den başlıyor..Km 100k üzeri, 2006 model
2008 yılında 0 km S2000 82.000 TL'ydi
Zamanında sıfır alıp, sadece hafta sonları düzgünce kullanıp, kazasız belasız bir şekilde garajda muhafaza etseydim ; şu anda dövizden, altından daha çok para kazandırırdı muhtemelen
ahh ah
Fiyat bakımından öyle fakat euro / dolar da ozman kur olarak çok daha düşüktü.
şu an bile 2015 yılında alınan sıfır araçlar 2016 yılında daha pahlı fiyatlar ile 2. el satlıyor
Welcome to Turkey
Öyle tabii de bu araçta o durum biraz daha esnek..10 yaşında 100k'yı geçmiş, kazadan boyadan aşınmış bir aracı aldığın fiyatın 5/1 oranında üzerine kar koyup satıyorsan bu piyasayla vs.. kıyaslanamayacak bambaşka bir durumdur
S2000'i kıymetli yapan şey ; piyasada hırpalanmamış ve kazasız olanının az bulunması, sınırlı bir üretime sahip olup motor gücünün o günkü değerlere göre (hatta bugün bile) efsane olmasıdır..Hatta Honda bu araçla, litre başına üretilen beygir gücü hesaplandığında Ferrari'yi geride bırakmıştı
Bana sorarsanız ülkemizde bu kadar ilgi görmesin nedeni bu değil , kaç tane s2000 i piste çıkaran araç sahibi tanıyorsunuz? 350z ve s2000 gibi bu araçlar epey dikkat çekiyor ve güzel kasaya sahip
Pistle ne alaka onu çözemedim