Honda S2000 Test Sürüşü / Türkçe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CVfilms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet Türkiye'nin kanayan yarasına merhem oldu bu video :D Emeğinize sağlık.

Bu arabayı hak eden bir yol. Sonunda bizim oralara gelmişsin hacı:)

Video güzel olmuş elinize sağlık. Keşke s2000 hala üretilse ve stock kullananlar daha fazla olsa.
Bu da bizim ülkede s2000'e bakışın nasıl olduğu :D
_20161019_100404.JPG

Şimdi bi' daha izledim. Keşke, o çukurköy yolunu çıkış şeklinde bi 5 dakika da olsa gazlayarak sürücü gözünden çekim yapılıp video sonuna konsaymış. çünkü bu araba, bu yol, sakin gitmeyi hak etmiyor.

S2000 apaçi mobil olmadan önce kullanmıştım. Heralde en çok sahip olmak istediğim ilk 10 otomobil içindedir. Sadece filtre yaparım çünkü orjinal haliyle ciğer sesini duyamıyorsunuz, egzost falan takmam. Frenleri çok iyi değildir, belki fren kiti yaparım başkada biryerini ellemem, pist kovalarsam belki coil over yeter. Kullanması inanılmaz zevkli, tabiki YANLAMA arabası değil, yani insanlar 1. viteste donut yapmaya yanlama dediği için s2000'İ yanlama arabası sanıyorlar, aslında süper bir çizgi arabası, direksiyonu çok organik avucunuzun içine oturuyor., walla canım çekti bak :) atatatatatat
video için eline sağlık lazımdı bir S2000 videosu :)

Son düzenleme:
S2000 apaçi mobil olmadan önce kullanmıştım. Heralde en çok sahip olmak istediğim ilk 10 otomobil içindedir. Sadece filtre yaparım çünkü orjinal haliyle ciğer sesini duyamıyorsunuz, egzost falan takmam. Frenleri çok iyi değildir, belki fren kiti yaparım başkada biryerini ellemem, pist kovalarsam belki coil over yeter. Kullanması inanılmaz zevkli, tabiki YANLAMA arabası değil, yani insanlar 1. viteste donut yapmaya yanlama dediği için s2000'İ yanlama arabası sanıyorlar, aslında süper bir çizgi arabası, direksiyonu çok organik avucunuzun içine oturuyor., walla canım çekti bak :) atatatatatat
video için eline sağlık lazımdı bir S2000 videosu :)

Çok Teşekkür ederim Sinan abi bu güzel yorum için :)

Yarın
FN2 kasa type-r çekeceğim merak ettiğinz soruları araç hakkında buraya yazabilirsiniz inceleme sırasında ekleyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...