HABER Honda'dan Civic göçüklerine ilişkin açıklama geldi!

sputnik

Üye
Beta Programı
11 Kas 2016
5,475
2
19,695
5,320
İstanbul
Almancısı Japoncusu yok bu işin. Bizim millette başkasının kötülüğünü isteyen, başkasının zarar görmesinden zevk alan hasta ruhlu insan çok fazla var maalesef.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Sailor

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,205
45,797
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Sevdiğim bir laf vardır: "Paranoyak olman, takip edilmediğin anlamına gelmez." Honda'nın da aynen malum Alman kartelinin fanatik taraftarları olduğu gibi fanatik taraftarları olduğu doğru ama, öbür taraftan da, gören gözlerin inkâr etmeyeceği bir gerçek var: O Alman kartelinin fanboyları da bu olayın üstüne adeta mal bulmuş mağribi gibi atladılar. Başkalarının mutsuzluğundan ve mağduriyetinden zevk alan bir toplum olduk biz ve bu Alman fanatikleri de bu özelliği fazlasıyla gösterdiler. Adam zaten parasıyla rezil olmuş, mağdur olmuş, canı yanmış. Birileri bunu kendi Alman yalayıcılığı üzerinden egosunu tatmin etmek için kullanıyor, bilerek ve isteyerek o insanların daha fazla canını yakmaya çalışıyor ve bundan zevk alıyor, ki bu davranışlar o kişilerin bence sadist ve kötü ruhlu insanlar olduğu anlamına gelir, ama bu değil de insanların zaten canı yanmış iken kendilerine buldukları (saçma da olsa) savunma mekanizmaları eleştiriliyor öyle mi? Vallahi pes.

Honda'ya da gerçekten çok çok çok çok çok çok sinirliyim, elimden gelse bütün yönetimini falakaya yatırırım. Neden biliyor musunuz? Bu Alman yalakalarının ağzına laf, eline koz verdiği için.
Hocam sizin özelinizde siz dahil bu forumu okuyan herkese ufak bir empati kurmayı öneriyorum.. Ben ne almancıyım ne amerikancıyım ne japoncuyum. Fakat mevzu gerçekler ve adalet olduğu zaman doğru bildiğimi de söylemekten geri durmam. Bu almancılar değil miydi yıllarca japoncular, amerikancılar, koreciler v.s tarafından dsg patlıyor, tsi yağ kaçırıyor diye eleştirilen ? Adamların tercihleri ve beğenileri yıllarca ayaklar altına alınmadı mı ? Hatta ve hatta patlayan dsg ile tercihleri üzerinden bu insanlar yıllarca gerizekalı, salak ( kullanıcılarından çok özür diliyorum ) muamelesi görmediler mi ? Bu insanlara bu muameleyi yapan japoncular ve diğer markacılar sizin tabirinizle sadist ve kötü ruhlu insanların en önde gideniydi o halde.

Yıllarca bu muameleye maruz kalan almancı kitle şimdi mağdur olan japoncu kitleden bunun hırsını alıyor mevzunun özü budur. Bu davranış doğru mu ? Kesinlikle yanlış. ' insanların canı yanmışken kendilerine buldukları savunma mekanizmaları eleştiriliyor ' diyorsunuz, o halde yazık bu almancılara. Adamların yıllarca canı yandı, kimisi bile bile lades dedi, kimisi kendi markasının fanatikliğini yapmadığı halde canı yanmasına rağmen resmen gerizekalı ve salak yerine koyuldu tercihlerinden ötürü.

Netice olarak yanlış yanlışla düzeltilir mi ? Almancılar sadist ve kötü ruhlu davranarak insanların Honda konusundaki mağduriyetiyle dalga geçiyorsa, yıllarca diğer marka sahipleri de almancılarla aynı hislerle dalga geçti. Üstelik çoğu zaman hakarete kadar uzandı. Söylediğim gibi yanlış yanlışla düzeltilmez.

Benim eleştirdiğim yegane nokta, honda mağduru bir kullanıcının sorununa çözüm aramak yerine gidip kendinden çıkan kazığı başkasına sokmaya çalışıp üstüne bir de yıllarca almancıya tercihleri üzerinden yaptığı ' sen gerizekalısın ' imasının kendisine de yapılmaması için dsg böyle, tsi şöyle diye laf yetiştirmesidir. Her zaman söylediğim gibi yanlış yanlışla düzeltilmez. Japoncuların ve diğer markacıların yıllardır almancı kitlenin mağduriyetinin üzerine yürümesi nasıl yanlışsa, bugün japoncuların da mağduriyetinin üzerine yürünmesi yanlış. Her iki mağdur olan tarafın da problemlerini çözmek yerine birbirine çamur atmaya çalışması yanlış.
 
Son düzenleme:

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Honda çok net bir şekilde 1990'lardaki efsaneleşen sorunsuzluk imajını devam ettirmekte zorlanıyor. Adamlar koskoca 3 yılda Formula 1'de doğru düzgün çalışan motor üretemedi mesela. Bence TR operasyonu sorunun neden kaynaklandığını biliyor ama küresel pazarda çok fazla yaygara çıkacağından dolayı işi sessiz halletmeye çalışıyorlar.
 

by

Reis
17 Kas 2016
3,737
7,355
5,020
İstanbul
Marka
Peugeot
Yok siz benim dediğimi anlamamışsınız veya ben iyi aktaramamışım. Linki Honda'ya atın demişsiniz. Ben de diyorum ki, linki Honda'ya atmaya gerek yok, zira bir makina mühendisinin yaptığını Honda'da yapabilecek yüzlerce AR-GE'ci var.

Tekrar okudum, ben yazdiginizi farkli yorumlamisim
Honda her seyin farkinda ama kor sagir ve dilsizi oynuyor su anda
 
  • Beğeni
Tepkiler: alptamer

kenblock

Panpa
Beta Programı
24 Ocak 2017
5,288
1
9,438
4,970
kocaeli
Aziz Kancar'ın videosu 400.000 izlenmeye ulaşmisti , kaldırılmiş .

Etrafta " Honda Göçük Onda " sloganları dolaşıyor ...

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğeni
Tepkiler: Sailor
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım