Davacının söylediklerinden anladığım kadarıyla bir dava daha açacakmış zararını karşılamak için. Zaten davacıların çoğu iade olarak değil de sıfır araçla değişim için açmışlar. Bundan sonra kazanırsa eğer diğer davacılar zarar etmeyecekler bu kadarEmsal karar olması açısından güzel ancak. Şuan Civic parasına 103 bin tlye Symbol alıp 10 bin tl yi cebe atabilir
Manevi tazminat olabilir . İşim gücüm var mahkemeye koşturdum . Aileme vakit ayiramadim diye .Neyi tazmin etmek için ?
Neden acaba
Şey olabilir mesela arabanın göçüğü moralimi bozdu karıma kötü davrandım boşanma aşamasına geldik ne kadar hediye alsamda eskisi gibi olmadı bütün suç honda nin hem maddi hem manevi tazminat istiyorum hakimde ha.....r lan der dava düşerManevi tazminat olabilir . İşim gücüm var mahkemeye koşturdum . Aileme vakit ayiramadim diye .
Mahkeme yüzünden yiprandim falan ...
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[emoji23][emoji28][emoji23][emoji23][emoji23] hocam sizden tam avukat olur .Şey olabilir mesela arabanın göçüğü moralimi bozdu karıma kötü davrandım boşanma aşamasına geldik ne kadar hediye alsamda eskisi gibi olmadı bütün suç honda nin hem maddi hem manevi tazminat istiyorum hakimde ha.....r lan der dava düşer
Ya işte o kurnaz avukatları Honda Türkiye kapatacağı için çokta umitlenmemek lazım hakkın neyse al çekil[emoji23][emoji28][emoji23][emoji23][emoji23] hocam sizden tam avukat olur .
Namuslu avukatları tenzih ederim ama günümüz avukatları kurnazlikla haketmedikleri parayi kazanmayı çalışıyorlar
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aklıma "Pardon" daki buralar heeeç para üstü neyin olmaz sahnesi geldi bir anŞimdi burada merak ettiğim bir şey var. Bu 113 bin lira muhtemelen aracın vergili fiyatı ve firma bu parayı müşteriye geri ödeyecek. Peki aracı sattığında müşteri adına devlete verdiği ötv ve kdv yi de devletten geri alacak mı?