Hurda indirimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hurda durumda olan 1-2 bin tl lik arabaların hepsinin piyasası artar şimdi. Daha çok yayılmadan alsak mı acaba ufak bişeyler yürümeyen :D 1000 tl ye alınan bişey bulsak 10 bin tl indirim :P

Devlet desteğiymiş.. Tövbe estagfurullah. Bu devirde en kötü hurda 2.el'de 15 bin liraya gidiyor. 10 bin lira dediğin çoğu markada artık bir adaptif far, sunroof ya da güvenlik sistemi opsiyonu fiyatına falan denk geliyor. Bunlar ya fiyatlardan haberdar değil ya da ' agam bizimle eyleniyir '

Hiçbir fayda sağlamaz, ben yanlış anlamadıysam.
20+ yaşındaki Tofaşlar on bin liraya satılıyor zaten.

Böyle saçma şeylere teşvik vereceklerine tarım ve hayvancılığı arttırmak için hibe versinler. Taksiciden Ötv alma, yat alandan alma; gel benim dedemin traktöründen al, o traktörün mazotundan al. Güzel iş valla.

Son düzenleme:
Kalan 7.500 liraya da ancak bir sunroof alır işte. O da B segment alabilmek için temizinden bir 90-100 bin lirası varsa. Diyorum ya bunlar çok zekalı olduğu için herkesi salak zannediyorlar :D

şimdi bu haberle sevinen, kına yakacak bir sürü insan var :D
tünele önce geçirip sonra kdv indirimi yapmak gibi

şimdi bu haberle sevinen, kına yakacak bir sürü insan var :D
tünele önce geçirip sonra kdv indirimi yapmak gibi
Aynen öyle.. Sanki fahiş fiyatlı vergiyi başkası getirdi de 10 bin lira indirimde yönetimi alkışlarlar. Vatandaş, ' bu araç neden 90 bin lira ? ' diye sormak yerine ' helal olsun 10 bin lira indirim yaptılar ' kafasında yıllardır. Sevinirler, sevinirler :D

Aynen öyle.. Sanki fahiş fiyatlı vergiyi başkası getirdi de 10 bin lira indirimde yönetimi alkışlarlar. Vatandaş, ' bu araç neden 90 bin lira ? ' diye sormak yerine ' helal olsun 10 bin lira indirim yaptılar ' kafasında yıllardır. Sevinirler, sevinirler :D
Bardağın dolu tarafına bakmayı kim öğretti bizim insanımıza ? Bardağın çalındığını neden kimse görmüyor ?

Muhabbetin hep aynı yere gelmesi bizim suçumuz değil ayrıca. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...