KAPALI Hyundai Elantra 1.6 D-CVVT Style

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İstanbullu

Panpa
7,345
Marka
Hyundai
Merhaba
bir süredir yeni arabaları inceliyorum. 1,33 corolla , 1,4 egea derken, Hyundai sayfasında elentra fiyatlarına baktım. Nasıl olsa 1,6 motor vergisi ödeyeceğimiz kesin olunca , 1,6 litre motorlu elentralar gözüme çarptı. Bu araba ıhs testinden 5 yıldız almış bir otomobil, ülkemizde fiyatı 65,500 tl görünüyor. Bu fiyat bu gücteki bir otomobil için bana komik geldi. Tüketim değerlerini görmezden gelirsek, fiyat algısınamı düştüğümden bana ucuz geldi. Aslında kötü bir otomobilmidir. Kullanan arkadaşlar bilgilerini paylaşabilir mi.
 
  • Beğeni
Tepkiler: HAKANBURSA
Allah, Allah.. 2 ay öncesine kadar troll diye kovaladınız, şimdi elentra test edip yorum yazmamı istiyorsunuz. Ben arabayla, 90 km hızla sürüp frene basınca duruyormu diye bakacam tüm bul yolculuk boyunca gözüm anlık tüketim çubuğundaki rakamlarda olacak. İşinize gelmeye bilir. Ayrıca Trolüm ben hepinize i10 aldıracam :)
Dünya üzerinde her insan aynı kişiliğe sahip olacak diye bir kural yok. Seni böyle sevdik, çeşitlilik iyidir :) Bizi kırmayıp, test ettikten sonra deneyimlerini paylaşmanı bekliyorum.
 
  • Beğeni
Tepkiler: stan
gdi değil dedi bana galerideki adam ben test ettim aracı hatta alıyordum elentra en baz donanımdı ve dijital klima yükseklik ayarlı drieksiyon ve bluetooth standarttı, kredi onayında sorun çıkmasaydı şuan elentra sahibiydim

Hız sabitleyicisi varmıdır.. Birde orta ekranı ve göstergeleri en baz donanımda nasıldı. resim felan cektinmi. Paylaşırmısın
 
Fiyatının düşük olmasının sebebi marka algısının rakiplerinden düşük olması. Örneğin Corolla ve Focus gibi rakiplerden daha ucuz satmak zorunda. Onun dışında çok güzel bir araba. Elantra'ya binmedim ama i30'a binmiştim çok güzeldi.
 
2nci eli zordur ama 1.2t motorlu Pulsar, otomatik şanzımanıyla gerçekten 58k civarına satılıyorsa direk alınır .. arkaya bakılmaz... 65K elentra içinde çok değil .. o da olur ama Pulsar hakkaten kelepir
 
bir an nedense 58 gibi gördüm Pulsarı... 68miş.. yinede makul ... hoş benzinli giriş seviyesi araçlar aslında bu rakkamlara 0km olarak alınabiliyor.. bir alıştık dizel otomatiklerin 100k dan başlamasına...
PEHhhhh
 
  • Beğeni
Tepkiler: Porsche
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ai-elantra-lpg-3800km-boyasiz-470601241/detay temsilen attım arabanın içindeki ekran şu ilandaki ekrandan. hız sabitleyici varmış bu arada onu öğrendik ilanla birlikte.

Yalan bir ilan. Bu arabada hız sabitletici yok, ayrıca fabrikasyon lpg'de yok. Dreksiyondaki düğmeler, benim arabadaki düğmeler ile aynı.Sadece yeri değişmiş. Ses aç kapa ve radio tuner düğmeleri var. Bu arabada bluthoot dışında multimedya yok :)
 
Yalan bir ilan. Bu arabada hız sabitletici yok, ayrıca fabrikasyon lpg'de yok. Dreksiyondaki düğmeler, benim arabadaki düğmeler ile aynı.Sadece yeri değişmiş. Ses aç kapa ve radio tuner düğmeleri var. Bu arabada bluthoot dışında multimedya yok :)
Katılıyorum ilanda yanlışlıklar var. Hız sabitleyici olunca direksiyonun sağında da düğmeler oluyor. Ayrıca bu arabada deri direksiyon da yok. Zaten Elantra'da fabrikasyon LPG'de yok.
 
anladım demekki araç sahibi yanılgılara düşmüş. LPG konusunu araştırdım aynen fabrika çıkışlı LPG'li olan bir elantra yok :D orada biraz atmasyon durumlar var :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...