KAPALI Hyundai i20 1.2 motor sorunu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eren.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eren.

Senkromeççi
4
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 9 ay önce sıfır hyundai i20 aldım.Son günlerde arabayı çalıştırırken aklıma birşey takıldı.Arabayı ilk defa çalıştırılırken devir göstergesi 2 ve 2.5 a vuruyor ve araba hararetli gibi ses çıkarıyor.Bir kaç dakika normala dönüyor araç Acaba bu normal birşey mi? Yardımcı olursanız sevinirim.Bu ilk aracımız :)

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 9 ay önce sıfır hyundai i20 aldım.Son günlerde arabayı çalıştırırken aklıma birşey takıldı.Arabayı ilk defa çalıştırılırken devir göstergesi 2 ve 2.5 a vuruyor ve araba hararetli gibi ses çıkarıyor.Bir kaç dakika normala dönüyor araç Acaba bu normal birşey mi? Yardımcı olursanız sevinirim.Bu ilk aracımız :)

Akünmü bitik acaba... Hepmi böyle çalışıyordu.

Valla bir ay oldu kafama takılalı.İlk çalıştırdıktan sonra oluyor ve dediğim gibi birkaç dakika sonra kesiliyor.Sonrada hiç karşılaşmıyorum.

Durum bneim 1.2lik cliodada aynı ama bana nadiren denk geliyor yakalayabilsem videoyla servise göstericem bilgisayara takılınca herhangibir arıza vermiyor ama can sıkıcı bir durum. Sizde yine iyi ben 3e vurduğunu gördüm :D

Siz tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım dostlar. Arabaya marş veriyorsunuz, bir anda 3000 devirleremi çıkıyor ...
Şunu bş izah edin :)
Evet anahtarı takıp marşı veriyorum o ilk çalışmada devir 2.5 3 bine fırlayıp hemen geri normal soğuk rolantisine 1100 devire falan dönüyor en azından bende böyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...