Selamın Aleyküm yeni kasa i20 navigasyon sonradan takılma alınır mı veya onu almaya değer mi ? Aldıktan sonrada kendimiz bir ustaya gitmeden takabilirmiyiz?
Eğer yapabileceğinize inanıyorsanız youtube'dan videolarını izleyerek yapabilirsiniz. Ama en iyi ustaya yaptırmak tabii ki.Selamın Aleyküm yeni kasa i20 navigasyon sonradan takılma alınır mı veya onu almaya değer mi ? Aldıktan sonrada kendimiz bir ustaya gitmeden takabilirmiyiz?
Sağolasın abi güzel bi ürün bakıcaz alıp almama konusunda bazı kişilerde gerek yok diyorlarhttps://www.sahibinden.com/ilan/yed...kat-navigasyon-dvd-usb-kamera-345339940/detay Şöyle rastgele bir ürün buldum.
Sizede katılıyorum doğru bişey söylüyorsunuz.Ya tabikide en iyisini işi bilen yani usta yapar ben sadece internet üzerinden izleyip yapılabilme şansı olduğunu düşünüyorum o açıcan söyledim yoksa iş ustanın.Sonradan takılan ekranlar orjinal olmadığı sürece hoşuma gitmiyor. Olay sadece navigasyon olunca telefonlar yada navigasyon cihazlarıda işinizi görebiliyor. Sizin takmanız sorun olabilir. Yani montaj bilginiz hiç yoksa yapamıyabilirsiniz.
Tabi yapılabilir ama zarar verme olasılığıda varSizede katılıyorum doğru bişey söylüyorsunuz.Ya tabikide en iyisini işi bilen yani usta yapar ben sadece internet üzerinden izleyip yapılabilme şansı olduğunu düşünüyorum o açıcan söyledim yoksa iş ustanın.