HABER İkinci nesil Nissan Juke dikkatleri kendisine toplayacak

sergensatir

Asfalt Kurutucu
22 Ağu 2017
107
62
735
Nissan, uzun yıllardır ürün gamında bulundurduğu kompakt crossover Juke’u yenilemeye hazırlanıyor. Nissan’ın tasarım şefi yeni Nissan Juke’un oldukça cesur tasarım hatlarına sahip olacağını ve güncel modelden oldukça farklılaşacağını belirtti.

Nissan’ın Londra’da bulunan stüdyosunda tasarlanan otomobil birkaç ay içerisinde bir otomobil fuarında gösterime sunulacak. 2019 yılında ise otomobilin üretime başlaması bekleniyor.

Autocar ile yapılan röportajda Nissan’ın küresel tasarım şefi Alfonso Albaisa, ikinci nesil Juke’un selefinden, Tokyo’da tanıtıan IMx konseptinden ve yeni Leaf’den farklı olacağını belirtti.

İlk nesil Nissan Juke, 2010 yılında Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılmıştı. Model kompakt crossover pazarına ilginin kaymasında büyük rol oynadı. 2010 yılından 2016’ya Avrupa’da kompakt crossover satışları 10’a katlandı.Avrupa’da Juke satışları 4 kez 100 bin adedi aştı.

Yeni Juke, büyük olasılıkla Clio ve Micra’da olduğu gibi Renault-Nissan-Mitsubishi ortaklığının V-platformu’nu kullanacak. Atmosferik benzinli motorun aksine yeni modelde 898cc’lik 3 silindirli ve 1197cc’lik dört silindirli turbo motorlar yer alacak. Motorların sırasıyla 89 ve 114 HP güç üretmesi bekleniyor.

109 HP güç üreten 1.5 litrelik dizel bir ünitenin de sunulması ihtimaller arasında. 4 çeker ise daha üst donanım seviyelerinde otomatik şanzıman ile birlikte gelebilir.




Nissan Juke September 2014

Read the whole post here.
 
Son düzenleme:

selkoc

Senkromeççi
3 Ağu 2018
2
2
95
1.6 Juke Cvt vitesli 2012 model bir juke almıştım, araç tam bir ömür törpüsü, ruhsuz motor ve şanzımanı var, şanzıman bozuldu bir dünya masraf ettim
 
  • Beğeni
Tepkiler: DouglasAdams ve by
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım