Lantis dedigim araç Mazda 323 zaten sedan degilde spor kasa birazMazda 323 düşünmez misin?
Palio parca ve usta yonunden sizin icin ideal olabilir.
Yükseltigimde ya 156Katılıyorum Palio Klimalı Hem Satışıda Kolay Olur Sonra Yükseltmek İsterseniz![]()
Lantis dedigim araç Mazda 323 zaten sedan degilde spor kasa biraz
Bayan Yakınımızın temiz bir palio'su var 95.000 km.
Anladım dostum teşekkür ederim Bakıcam ilk araba için biraz fazla gibi geliyor 323 ama ne olur bilmiyorumTamam onu biliyorum da daha ucuza alırsın diye dedim.
Evin önünde kazalı bi 156 var hergün tamir edilmemiş halde görünce bi değişik oluyorum babamın en yakın arkadaşınında adamla pek konuşmuyurm eski patron herneyse
Fiat pandanın majyaklı yakışıklı abisi gibi .D güzel bakıcam teşekkür ederimfiat stilo sarı renk sunrooflu 3 kapı 1.6 dynmic
Panda almam ya almışken azcık yakışıklı olsun genç yaşta onlara binecek degilimkaynanada var o kadar kötü ki anlatamam Allah korusun derim
Biraz butce zorlayarak brava alabilirsiniz orjinal italyan oldugu icin diger fiatlar gibi pek problem cikarmaz yol tutusu iyidir yakit konusundada uzmezEvet arkadaşlar içim kıpır fakat kararsızım sizce ilk araba ne olmalı bütçem:10.000 Tl max 17.500 Tl
Lantis düşünüyorum ama bilmiyorum ilk araba için biraz fazla gibi tofaşta pek istemiyorum yazları uzun yolda sorun cıkarmıyacak kolay kolay bi araç lazım