Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya millet bu adamı geçenlerde gördüm amerikada yaşıyor ve baya araba muhabbeti yapıyor baileri falan geziyor vede çok samimi (alican havası sezdim azıcık ) siz ne düşünüyorsunuz https://www.youtube.com/channel/UCFXD8GPjvUe8TSkqPTH3NNg
Ben uzun zamandır izlerim çok iyi içerikler üretiyor severim reyizi.Birde ford bayisini gezdigi videoyu izlerseniz yanlis hatirlamiyorsam mustang de 27k dolardi focus ta 27k dolar bu ne istir arkadaş
Valla bende İlkay abimizi severim güzel içerikler yapıyor. Bayileri geziyor fiyatları anlatıyor ve eğlenceli konuşuyor. Hafif bir Alican reis havası var.
Bende severek izlerim ama içim yanar. A4 e 3.20 ye felan fakir arabası diyor. Burda onlara binenlere zengin diyoruz Ama çok kafa birisi izlerken sıkılmıyorum.
Otomobil incelemeleride var scrool.com tr de teknoloji kanalı Adamın dibidir kendisi 6 aylığına amerikada kalacakmış. Hakkı alkan ın vlogları izlerken gördüm sinra tüm videolarını izlemişim