Günün özeti: Mazda’lar güzel hoş ama bahane, pist ortamı şahane.
Son düzenleme:
bence de ya koycan 200 hp 1.4 turbo modoru bagaja da 6 litrelik yağ tankı koyacaksın tm işdeAtmosferik çöp bunlar motor yapmayı bilmiyo koy buna 1.4 turbo uçsun kaçsın
bence de ya koycan 200 hp 1.4 turbo modoru bagaja da 6 litrelik yağ tankı koyacaksın tm işde
124 Abarth'lar fren hariç çok daha seri diyolla ama eski şasi ve turbo sayesinde biraz yapaylik varmışAtmosferik çöp bunlar motor yapmayı bilmiyo koy buna 1.4 turbo uçsun kaçsın
Valla yolda 3'ten 2'ye bir çektin mi kesiciye kadar tık demeden gayet iyi yürür. Beğenmeyen yallah downsizing'eKRALLLLL! senin gibi petrolhead adamdan mx5 i beğenmeme gibi bir şey bekleyemezdim zaten fakat atmosferik motor ya yürür mü bu?????????????
Mx-5'in bir güzel tarafı da, ESP'yi kapatmamama rağmen belli seviyede arabayla oynamaya izin vermesiydi. Denediğim ilk araçta içinde ben varken en efektif ağırlık transferi bir koltuktan diğerine geçmemle olurdu, zira frenlerini yedim Ama ikinci araçta öne yatırmayı başardım. Şaka bir yana, pistte işler çok farklıymış. Gerçek yollardan çok daha kolay, güvenli ve eğlenceli. Güvenlik kısmı biraz rehavet de yaptı ilk sefer olunca Mx-5 de ayrı bir güzellik. Açık söyleyeyim, kendi arabamla boş yollarda çok şey yapıyorum ama pistte Mx-5 ile yaptığım hataları kendi arabamla yapma hakkım yok. Hakikaten şımartıyor.Ben 1.06 döndüm, körfezin yeni haliyle ilk defa gazladım. Daha önce scriba ile slalom vs. çekimi yaptık o kadar. 2 sanbiye daha inerim stock arabayla. Pistin şikan kısımları keyifli ama onun haricinde pek viraj yok maalesef. Eski hali çok daha zevkliydi. Mazda Mx5 çok zevkli araba walla yumuşak yumuşak, toprak setup'lı ralli aracı gibi frende biraz öne yığılıyor, ağırlık transferlerine cevap veriyor. Seviyorum mx5'i
Hız isteyen başka araba alsın mx5in olayı sadece eğlence biliyosun atmosferik karakterine sesine doğallığına yaklaşabilen turbo yok o fiyat seviyesinde124 Abarth'lar fren hariç çok daha seri diyolla ama eski şasi ve turbo sayesinde biraz yapaylik varmış
124 abarthin sase ve ic mekan mx5 ama motor farkli. Bir onceki kasa mx5 sase diyende var yeniside diyen var bilemedim124 Abarth'lar fren hariç çok daha seri diyolla ama eski şasi ve turbo sayesinde biraz yapaylik varmış
Eskisi, nc kasa hatta o yuzden içi daha geniş nd mx5den124 abarthin sase ve ic mekan mx5 ama motor farkli. Bir onceki kasa mx5 sase diyende var yeniside diyen var bilemedim
124'ü test etmek de şart oldu @DuzboruDownpipe Efsane'de var mıdır 124 test aracı? Bir bilgin var mı?Eskisi, nc kasa hatta o yuzden içi daha geniş nd mx5den
124 Mx5 den sonra ruhsuz gelir, Matt farah orta devir torku dışında hiçbirşeyi yok demişti. Bu arada efsane kim?124'ü test etmek de şart oldu @DuzboruDownpipe Efsane'de var mıdır 124 test aracı? Bir bilgin var mı?
Yok, showroomda bile yoktu bi ara araç. 124'ün test aracı olduğunuda sanmıyorum çoğu yerde.124'ü test etmek de şart oldu @DuzboruDownpipe Efsane'de var mıdır 124 test aracı? Bir bilgin var mı?
124'ü test etmek de şart oldu @DuzboruDownpipe Efsane'de var mıdır 124 test aracı? Bir bilgin var mı?
bu şarkıyı çok da severim ama bir araba ile eşleştirmemiştim kafamda. Ama güzel uymuşBenden Mx-5'e gelsin. Aşağıdaki şarkı şöyle başlar.
Zamanımı alacak
Dünyadaki bütün zamanlara sahibim
Seni benim yapmak için
Yukarda, yıldızlarda yazılı
Tanrılar karar verir
Burada tam yanımda olacaksın
Tam yanımda
Kaçabilirsin ama saklanamazsın
Benim bildiğim spiderın alt yapısı bir eski jenerasyon mx5 altyapısı yanlış mı biliyorum?
Eskisi, nc kasa hatta o yuzden içi daha geniş nd mx5den
Benim bildiğim spiderın alt yapısı bir eski jenerasyon mx5 altyapısı yanlış mı biliyorum?
Bizleri gerçekten mağdur bırakan bir araç Koray'ım hiç sormaabi yine muhteşem bir şekilde olayı anlatıp yaşamış kadar olmamızı sağlamışsın güzel bir etkinlik olmuş yazıda öyle ama senin benim gibi adamların da binebileceği bir araç yapsalarmış daha iyi olurmuş
Şöyle bir detay paylaşayım. Benden önce çıkan birkaç araç eski kasa mx-5'lerdendi. Ben start'ı beklerken telsize gelen süre bilgisi benim daha sonra yaptığım süreden 4 saniye gerideydi. Tanıdıkları bildikleri kendi araçları olmasına rağmen, üstüne yukarıda belirttiğim benden ve arabadan kaynaklı sorunlara rağmen benim net daha iyi süre yapmış olmam arabanın altyapısının geliştiğinin göstergesidir Umarım 124'te yeni altyapıyı kullanıyorlardır.Benim bildiğim spiderın alt yapısı bir eski jenerasyon mx5 altyapısı yanlış mı biliyorum?