eski tarzımda kullanmaya devam ettim ve 1 lt kadar düştü tüketim.Yazılımdan sonra yakıtta nasıl bir değişim oldu?
Ne kadar peki şehir içi yakıt tüketimi?eski tarzımda kullanmaya devam ettim ve 1 lt kadar düştü tüketim.
aynen o aklımda olan bir detay ,normalde konuşmalarımı aracın işletim sistemi üzerinden yapıyorum ama böyle video çekimleri için almam lazım.Hocam bence a101 den filan bir telefon tutacağı al. Trafikte telefon ciddi tehlikeli aman dikkat et.
5 tl ye a101 den buldum fena iş yapmıyor şimdilik.aynen o aklımda olan bir detay ,normalde konuşmalarımı aracın işletim sistemi üzerinden yapıyorum ama böyle video çekimleri için almam lazım.
yazılım yaptıralı yaklaşık 1500 km oldu ve sorun yok şimdilik,yazılımı İzmirdeki 2cr bayine yaptırdım işlem bir buçuk saat kadar sürdü,önce orjinal map alınıp Ümit beye (2cr nin sahibi) gönderiliyor o da aracın orjinal mapini inceleyip ona uygun şekilde tekrardan map hazırlayıp gönderiyor ve obd portundan 5 dk da yükleniyor,fiyat olarak opel modellerine 700 tl idi ama yıl başına kadar %25 indirim var.5 tl ye a101 den buldum fena iş yapmıyor şimdilik.
Bide abi yazılım yapalı kaç km oldu herhangi bir sorun filan var mı?Ne kadara yapıldı? Ne işlemler yapıldı anlatabilir misin?Bende bizim insignialara yaptırayım
![]()
700 lira uygunmus aslında. Acaba işin içine dpf kat falan girince ne oluyoryazılım yaptıralı yaklaşık 1500 km oldu ve sorun yok şimdilik,yazılımı İzmirdeki 2cr bayine yaptırdım işlem bir buçuk saat kadar sürdü,önce orjinal map alınıp Ümit beye (2cr nin sahibi) gönderiliyor o da aracın orjinal mapini inceleyip ona uygun şekilde tekrardan map hazırlayıp gönderiyor ve obd portundan 5 dk da yükleniyor,fiyat olarak opel modellerine 700 tl idi ama yıl başına kadar %25 indirim var.
Kanser700 lira uygunmus aslında. Acaba işin içine dpf kat falan girince ne oluyor
bişi olmaz yaptır knki... meslektaşım ucuza yapıyomuş 700 lira...700 lira uygunmus aslında. Acaba işin içine dpf kat falan girince ne oluyor
Sfafafa sen kendi arabana kaç papele yaptinbişi olmaz yaptır knki... meslektaşım ucuza yapıyomuş 700 lira...
valla kendime bi çiğ köfte ısmarladımSfafafa sen kendi arabana kaç papele yaptin