Arkadaşın 1.4 122 lik manuel jettasıyla benim 1.6 t 180 lik insigniamla dostça bi deneme yapacağızda sizce ne olur sonuş tecrübelerinizi ve bilgilerinizi bekliyorum
0-100 Değerleri İnsignianın 2 saniye önde olduğunu gösteriyor ama pek sanmıyorum ama bu 0-100 değerleri gerçekçi değerler ise benim önde olmam gerekir fakat gerçekçimidir bu değerler
bakımları yerinde ama kasamız biraz ağır oldugundan düşündürüyorBildiğim kadarıyla opellerin 0-100 değerleri diğer firmalardan farklı olarak boş ağırlık+200kg ile hesaplanıyor yani aracın bakımları yerinde ise ve sadece sürücü ile daha da iyi hızlanabilir.
bakımları yerinde ama kasamız biraz ağır oldugundan düşündürüyor
Videosuz olur mu dimi kardeşim izledikten sonra pederin arabayı alır yarışa gideriz kim bilir belki arkadaşlarımız da arabamıza biner bizi videoya alır ufff çok zevkliYt a güzel bir video çek
Eee tabi olmazsa olmazVideosuz olur mu dimi kardeşim izledikten sonra pederin arabayı alır yarışa gideriz kim bilir belki arkadaşlarımız da arabamıza biner bizi videoya alır ufff çok zevkli
1.0 motor 220 yi gorebiliyor muDaha önce arkadaşımın 1.4tsi bluemotion 125hp ile benim focus 1 litre ecoboost'u kapıstırdik benim araçta ağırlık olarak çeyrek depo benzin, ben (60 kg) ve kız arkadaşım (50kg civarı)varken arkadaşta 4 kisi (ortalama 250kg desek) nerdeyse tam depo doluydu.isin sonunda arkadaşım senin arabanın 1litre olduğuna eminmisin dedi sebebi ise arka kapısının bittiğı yerde benim aracın burnu denk geliyordu tabiki 150e kadar sonra ufaktan benimkinin cigeri kesildi 1 araç fark attı kadran 220 iken frene bastım.
Görebildiğim son hız 231 zaten o hızda motor patlamak üzereydi mecburen ayağımı gazdan çektim bunu denerken araçta tektim depo son çeyreğin ortasındaydı yol çok azda olsa egimliydi.1.0 motor 220 yi gorebiliyor mu