KAPALI Insignia Mı Passat Mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan melih398
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

melih398

Düz Yol Gazcısı
9
Herkese merhabalar ötv indirimi ile 2 araç buldum ikisi de hemen hemen aynı rakam birisi insignia gs 1.6 cdti exelence paket diğeri 1.6 bluemotion comfortline passat ikiside rakam olarak hemen hemen aynı siz olsanız hangisini tercih edersiniz teşekkürler.

Prius mu atmışım? Sitenin link sıkıntısı olması lazım.Rav4 202 bin lira benim attığım.Evet linki değiştirdim gene Prius attı.Linkte problem var.
5yBn9M.png

2.950 lirayı bir şekilde halledebilirler.Ama Passat'a baktım şimdi 267.00 tl; VW sitesinde sanki 67.000 tl daha bir geçiyor 200.000 tl yi
Ben ötv teşviğini görmemiştim pardon

BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

https://www.toyota.com.tr/new-cars/prius/index.json#/iframe/https://turkiye.toyota.com.tr/middle/fiyatl_aksesuar.html?_ga=2.192870314.1658234293.1538334226-1990458955.1538334226
RAV4 4x2 Hybrid- 2,5L Advance paket.Arıza vermez bakımlar 15.000 km de bir. 550-650 tl arası değişiyor. Şehir içi dizel bir araba kadar.Şehir dışı benzinli araba kadar yakar.
MTV de vermeyeceksiniz.Bence uygun araba.Başlığa iki araba arasında kalmanıza rağmen önerileri görünce beyin fırtınası diye attım.
Hocam yanlış anlamayın ama rav 4 de korkunç tipsiz bir araba ya. :D Hele prius felaket. insan 10 yıl boyunca bu tipsizliğe nasıl dayanır bilmiyorum

Son düzenleme:
6762DC64-B89F-4EF0-8F14-B48C0692061B.jpeg
Full paket dizel otomatik opel bayisi ötv inidirmli aldığınız fiyattan bile uygun olabilir.sıfır fiyatı 303 bin lira

Bana kalırsa çok zor bir karar. 10 yıl kullanacağınızı söylemişsiniz. Bu durumda aracın teknolojik olarak daha uzun süre güncel kalabilmesi için donanımı daha yüksek olan İnsignia'yı tercih edebilirsiniz. Ancak Opel'de 5 yaşından sonra çıkardığı masraflarla meşhurdur. Diğer tarafta da Dsg gibi bir gerçek var. İyi niyet garantisi adı altında arıza durumunda değişimi yapılıyor ancak 10 yıldan bahsediyorsunuz, nereye kadar? Kaldı ki garanti süresi içinde dahi mağdur olanları biliyoruz. Tabi bu birazda şans işi, ne çıkacağı belli olmaz. Potansiyel arıza ve masraf riskini azaltmak adına kullanım ömrünüzü yarıya indirip, içinize sinen aracı almanızı tavsiye ederim.