Intercity Megane Cup 2017

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12000euro 40,800 tl yapıyor , bu parayı böyle harcamaktansa 20 20 ayrılıp araç ucuz yollu ikinci el araç alıp bi şehirden bi şehire yolculuk yapılabilir top gear gibi , ama şöyle bi durum varki bu 2side olmicak , çünkü çok para shdhahsh

40000tl mi o.O 8-9'a motorsuz bi crx alsak, 10bin'e üstüne motor atip azcık oynasak, hadi 10bin'de suspansiyon ve fren roll cage falan yapsan geriye kaba taslak 10bintl'ye yakın para yapıyor. Bu 10kTL ile pist günü başı 200tl'den hesap yapsak megane yarışlarindan daha cok piste girip çıkarız. Üstelik crx ile alacağımız keyif x4 :) sıkılırsanda satarsin paran yine cebinde kalır... kafa yine zehirrrrr ahahahah :D

Verilen hizmet, eğitimler, yakıt, lastik ve sigorta masraflarını düşününce fiyat normal veya normale yakın. Tabiki ucuz demiyorum normal diyorum yani örnek vermek gerekirse ferrari'nin pahalı olmasının normal olması gibi

Son düzenleme:
Yani yakıt 3 Tl'ye düşse(belki daha fazla), sigorta fiyatları düşse,belki bi 3,4 bin lira ucuzlar

Son düzenleme:
Yada bütün takipçiler 10 lira hesaplarına göndersin. İsteyen daha çok da gönderebilir. 4000 takipçi çıkmaz mı yani şu forumdan.

Katılmasınlar Fuzuli masraf, Ayrıca Sinan'ıda bloke ediyorlar.
Ben istanbul Parkta araç testine Pist zamanı yapamadıkları için karşıyım. Elindeki arabayla adam pist zamanı yapıp diğer arabalar ile kıyaslayamayınca çok eksik kalıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...