Yeni Type r'da kaput izolasyonu yok mu yahu ?ben gittim. eski fuara göre tabii ki çok fark var ama gidilip görülebilir yani vakit varsa. hatta bi iki fotoğraf da ekleyeyim.
Ekli dosyayı görüntüle 6559 Ekli dosyayı görüntüle 6560 Ekli dosyayı görüntüle 6561 Ekli dosyayı görüntüle 6562 Ekli dosyayı görüntüle 6563 Ekli dosyayı görüntüle 6564 Ekli dosyayı görüntüle 6565 Ekli dosyayı görüntüle 6566 Ekli dosyayı görüntüle 6567 Ekli dosyayı görüntüle 6568
Yeni Type r'da kaput izolasyonu yok mu yahu ?
Arka koltukları da sökselermiş Üretim öncesi ürün falan mı bu acaba ondan mı yok kaput izolasyonu anlayamadım.Ağırlık yapıyodur
Üretim öncesi ürün ise ondan olabilir. Ama ben genel anlamda beğendim aracı. Tasarımı biraz abartılı ve konsept otomobil gibi dursa da gideri var bence dekaput süspansiyonu bile yok yahu değişik
yalnız adamlar çok iddialı. biraz sohbet etme fırsatı buldum adam kendilerini golf r ile aynı klasmanda gördüklerini falan söyledi o yüzden fiyat seviyesi o civarda galiba. golf r 4wd nasıl aynı klasmanda olabiliyorsunuz diyince de hiç fark etmez aracımıza güveniyoruz yanıtını verdiler. ciddi iddialılar yeni typer'daÜretim öncesi ürün ise ondan olabilir. Ama ben genel anlamda beğendim aracı. Tasarımı biraz abartılı ve konsept otomobil gibi dursa da gideri var bence de
İddialı oldukları mevzu pist, sürüş limitleri ve sürüş zevkiyse zaten golf r'ı kıstas almalarına gerek yoktu ki. Güncel modeli de zaten bu konularda golf r'dan iddialı. Hani gti clubsport s ile kıyaslayıp iddialıyız deseler anlarım.yalnız adamlar çok iddialı. biraz sohbet etme fırsatı buldum adam kendilerini golf r ile aynı klasmanda gördüklerini falan söyledi o yüzden fiyat seviyesi o civarda galiba. golf r 4wd nasıl aynı klasmanda olabiliyorsunuz diyince de hiç fark etmez aracımıza güveniyoruz yanıtını verdiler. ciddi iddialılar yeni typer'da
Bu kadar iddianın üzerine rekor bekliyorum ben yaniİddialı oldukları mevzu pist, sürüş limitleri ve sürüş zevkiyse zaten golf r'ı kıstas almalarına gerek yoktu ki. Güncel modeli de zaten bu konularda golf r'dan iddialı. Hani gti clubsport s ile kıyaslayıp iddialıyız deseler anlarım.
Güncel modelinin zaten bir pist rekoru vardı. Bu da onun geliştirilmiş hali olduğu için aynı pistte kendi rekorunu kırabilir. Tabii gti clubsport s'in rekorunu kırabilirse işte o zaman iddialı olmalarının meyvesini görmüş olurlar. Zira clubsport s direkt pist için üretilmiş.Bu kadar iddianın üzerine rekor bekliyorum ben yani
aaaa neden öyle oldu acaba? Çok garibime geldi aslında fuardaydı hatta canlı yayın bile açtı.fuar biraz eksik kalmış vag-volvo-mazda-borusan olmayınca. Fakat yine de hoşdur. Ama benena.
@sinan abinin etkinliği iptal oldu fuardaymış salona gelmedi. Ama canı sağolsun.
Espace var ama Twingo yok.@maximaorhan abi renault standında espace falan var mıydı reklamlarında yeni espace,twingo falan gösteriyorlar.