İkisi olmazsa cevizlibağ PO ya beklerizAvrupa yakasında arabamı emanet edeceğim yer paddocktur.Special works ikinci sırada gelir. Bu ikisinden birine gidebilirsiniz
Ses ver ekiipİkisi olmazsa cevizlibağ PO ya bekleriz![]()
Bu starwash facebook'ta hep karşıma çıkıyor kampanyalarıylaİkitelli / Starwash önerebilirim. Caner var firmanın başında, Selamımı iletirseniz yardımcı olacaktır. Fiyatta pek pazarlığa yanaşmıyorlar ama daha özenli olur. En son dış uygulamalarda biraz boşladılar gerçi usta değişince ama, iç temizlik konusunda beğeniyorum işçiliklerini. Butik yerler kadar olmasa da iyidir fiyatına göre
Sirkülasyonun iyi olması maalesef detail konusunda tersine işliyor. Hızlı iş değil detaylı zaman harcanarak yapılmasını isteriz biz detailde. Tercih sizin tabi.special works detailworks gibi butik yerler gerçekten çok kaliteli fakat arabam hem o kadar kirli değil hem de şu an için bütçemi aşıyor. meguiars bakırköy ve ceramicpro yesilkoy bayilerinden aldığım fiyatlar daha uygun. bakırköy meguiars çok daha sirkülasyonu olan bir yer olduğu için daha tecrübeli davranacaklarını düşünüyorum kararsız kaldım şu an.
rica ederim zaten yapılacak olan uygulama iç temizlik olduğu için meg sonax ceramic pro vs gibi yerleri de tercih etmeniz mantıklı.Doğru diyorsunuz tesekkur ederim hepinize
rica ederim zaten yapılacak olan uygulama iç temizlik olduğu için meg sonax ceramic pro vs gibi yerleri de tercih etmeniz mantıklı.