A AnılMert Anıl Mert Güneş Takipçi 2 21 Marka Ford 21 Ocak 2024 #1 Merhabalar arkadaşlar uzun yıllardır takipçiydim fakat forumu yeni keşfettim,aranıza İstanbul'dan Ford puma st ile katılıyorum Ekli dosyalar IMG20240114143232.jpg 2.2 MB · Görüntüleme: 0 IMG20231222165656.jpg 2.1 MB · Görüntüleme: 0 Tepkiler: uygarefee, mavera97, SaVas ve 12 diğerleri
Merhabalar arkadaşlar uzun yıllardır takipçiydim fakat forumu yeni keşfettim,aranıza İstanbul'dan Ford puma st ile katılıyorum
diablo Panpa 450 Marka Alfa Romeo 21 Ocak 2024 #2 Hoşgeldiniz hocam, 2. yeşil arabasını kullanan biri olarak trafikte yeşil görmek iyi oluyor. Hep satamam bunu diye korkuyorum Puma da önden tam bir yavru Maserati Grecale. Arka tasarımı da çok yakışıklı. Güle güle kullanın Tepkiler: AnılMert ve Bedirhan
Hoşgeldiniz hocam, 2. yeşil arabasını kullanan biri olarak trafikte yeşil görmek iyi oluyor. Hep satamam bunu diye korkuyorum Puma da önden tam bir yavru Maserati Grecale. Arka tasarımı da çok yakışıklı. Güle güle kullanın
Bedirhan Reis Yönetici Admin Destekçi 6,326 27 21 Ocak 2024 #3 Hoşgeldiniz iyi forumlar. Maşallah bu arada Tepkiler: diablo, Jeff Hardy, AnılMert ve 1 kişi daha
H HaniBanaDemiş Rıfat Profesör 421 39 Marka Opel 21 Ocak 2024 #4 Hoş geldiniz. Yeni aracınız hayırlı olsun. Tepkiler: AnılMert
A AnılMert Anıl Mert Güneş Takipçi 2 21 Marka Ford 22 Ocak 2024 #5 Çok teşekkür ederim ,şu kurbağa emojisi çok iyiymiş tam arabayı yansıtmış tam ufak bi sticker alıp plakalığa yapıştırmalık Tepkiler: mete25, diablo, Jeff Hardy ve 1 kişi daha
Çok teşekkür ederim ,şu kurbağa emojisi çok iyiymiş tam arabayı yansıtmış tam ufak bi sticker alıp plakalığa yapıştırmalık