Selamlar herkese, PPF kaplama için öncelik İstanbul Avrupa Yakası olmak üzere tavsiye edebileceğiniz yer varmı?
Birde TPU / TPH malzeme arası fark nedir, çoğu marka Çin menşeili onun farkındayım.
Güneşli'de ANS Garajı öneririm, sahibi lise arkadaşım. TPU kendi kendini güneş altında onarabiliyor, daha esnek, sararmaya karşı daha dayanıklı bu yüzden öneriliyor. Ben Ioniq 5'e f/p oranından dolayı Endura Touch it Away 200 mikron ürünü tercih ettim, 6 ay olacak memnunum.
Techturkey'den sizin konularınızı da gördüm, iletişime geçeceğim yaptıracağım vakit, şuan araştırma sürecindeyim teşekkürler bilgilendirme için.Çok detaya girmeden, TPH malzeme yaptırmak yerine paranız cebinizde kalsın.
Yaptırmanız gereken ürün TPU
Markadan bağımsız, ortalama üstü bir TPU 3 sene hiçbir sorun yaşatmaz 3. yıldan sonra kalitesine göre işler değişir.
Kendini yenileme özelliği azalır. Matlaşma- sararma başlar. TPU malzemede % 10 kadar sararma benim gözümde normaldir. Sapsarı oluyorsa o malzemede problem vardır. Sararma beyaz renk araba harici belli olmaz. Sökünce anlarsınız. Tabi burada yüzey kirlenmesine bağlı sararma da olabilir. Ona dikkat etmek lazım.
En önemli nokta işçilik. Habersizce gidip kaplanan bir araca bakın. Nasıl bir iş yapmışlar. O aracı beğendiyseniz, satıcı dürüst ise yaptırın. Satıcıda/Uygulamacıda oynaklık fark ederseniz kaçın. Çünkü hangi ürünü yaptığını anlayamazsınız. Güvenmek önemli bu noktada.
Ben Esenyurtta yapıyorum bu işi. İlgilenirseniz ulaşırsınız. Selamlar.
Varsa aklınıza takılan , telefon ile arayın yardımcı olurum. Bende yaptırıp yaptırmamanız önemli değil. Bildiğim kadarını aktarırım.Techturkey'den sizin konularınızı da gördüm, iletişime geçeceğim yaptıracağım vakit, şuan araştırma sürecindeyim teşekkürler bilgilendirme için.
Adam diye yazılır s-works diye okunurVarsa aklınıza takılan , telefon ile arayın yardımcı olurum. Bende yaptırıp yaptırmamanız önemli değil. Bildiğim kadarını aktarırım.