İzmir içi Egea Cross Urban paket için geri görüş kamerası taktırma hk.

Alper45

Panpa
2,245
27
Herkese selamlar,

2021 Egea Cross 1.4 Fire Urban aracımızda, Vectra'dan sonra görüş açıları yetersiz geldiği için geri görüş kamerası ihtiyacı hissediyoruz. İzmir içinde işinin ehli, elektronik konusunda başımızın ağrımayacağı bir yer tavsiyeniz var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Selam,

Ben İzmit'te yaşıyorum. Aracım wagon olduğu için aynı ihtiyacı hissederek araştırdım ve taktırdım. Facebook gruplarında araştırıp bir abimizi buldum. Darıca'da kendine ufak bir dükkan açmış. Görüştüğümde fiatextra.com diye bir siteleri olduğunu öğrendim. Farklı şehirlerde aynı işlemleri yapan temsilcileri varmış. Onlara ulaşmaya çalış istersen. Onlardan sonuç alamazsan facebook gruplarında araştırmanı tavsiye ediyorum.

Araban urban olduğu için ETM kameraya uyumsuz demişlerdi. Yetkili servis aracılığı ile de bunu teyit ettirdim maalesef doğruymuş. Ancak ETM değişimi ve kamera montajını yetkili servis yapmıyor. Dışarıda yaptırdığında da ETM değiştiğinden multimedyan garanti dışı kalacak bilgin olsun. Ancak göze alınmayacak bir risk değil gözün korkmasın. Çok kaliteli bir kamera görüntüsü olmasa da amacına uygun iş görüyor.

Darıca'da yaptırdığım montaj konusunda tek memnuniyetsizliğim USB'lerin olduğu trimin sökülüp takılması oldu. Onun dışında memnuniyetle kullanıyorum. Montaj yapılırken bagaj kapak trimi, torpido, sağ kapı fitilleri ve usb trimi sökülüyor. Özenli bir işçilik yapılması lazım. Trim sesi yaşamadım ancak USB sökerken trim çok kolay çıkabiliyor. O konu tatsız oldu.

instagram'da yay tunnig diye bir sayfa var istanbulda tek sorun o ben oraya yaptıracağım urban 2022 cross için biraz araştırma ile bulabilirsin diye düşünüyorum benim onüme telefon dinlediği için çıkmıştı :)