Jant alırken neye dikkat etmeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RYAN7R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RYAN7R

Özg
Panpa
4,160
30
Marka
Yok
İzmir'e gitmişken Ülkü'ye girmeden olmaz dedik, sonuç, jantın tekini kırdık :D şimdi çözüm olarak 4 adet 16" kara jant alayım diyorum da jant alırken neye dikkat etmek lazım, göbek ölçülerinin uyması yeterli midir?(5x112 bendeki)

Sahibinden Satılık Tertemiz
İlan No: 454121571
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...k-sahibinden-satilik-tertemiz-454121571/detay

Bunu almayı planlıyorum kısmet olursa.

şehirler arası jant ticaretine hiç sıcak bakmadım. satarken de şehir dışına yollamadım alırken de almadım. eğer öyle bir mevzu varsa aynı şehirden bakmanı öneririm. 10 15 yıllık orjinal janta fazla para verip almaktansa mevcutsa daha ucuza sıfır replikasını alırım. her sene al sat yapa yapa jant değişirim. Ha bu değil ki milleti replikaya teşvik ediyorum. sadece jant hobisi olup sürekli orjinalden gidicek parası olmayan kesime önerimdir bu. Yamuk yumuk kaynaklı tornalı orjin jant alacağına (her sene değişmek kaydıyla replika alırsın.) araç üstünde orjinalin teki kırıldıysa tabi tek olarak orjinal almak daha mantıklıdır.

Beyler ilandaki jantlar 2011 jetta dan sökülme, adamla anlaştım, zaten kuşadasındayım, yarın ankara ya giderken biraz yolumu uzatıp manisa dan geçeceğim ve jantları alacağım, kapaklarıda verecek adam, baya şanslıyım cidden.

-Replika ve ağır jantlardan uzak durun.
- Aracın standart bijon aralığının dışına çıkmayın.
-Bilezik ( Flanş) gibi uygulamalardan uzak durun.

Kısaca oem jant ya da oem kalitede, marka jantlar kullanın. Bunun dışında bişey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...