Bu hafta sonu da boş geçmedi. Hafta içi oem farları kargodan teslim aldım. İmzayı atıp koliyi kucaklamamla birlikte şangır şungur sesler adeta balyoz gibi kafama çarptı. Belliki far camları kırılmıştı. Kargo görevlisine bu kolide kırık cam sesi var deyip ortalığı karıştırsamda bir sonuç alamadım haliyle. Koliyi açtım ve evet maalesef farların birisinin camı tuzla buz olmuştu. Yetmemiş üst plastik ayağı kırılmış. Yetmemiş sağlam olan farın alt ayağıda kırılmış. Parçaları kolinin dibinden camların arasından ayıklayıp köydeki depomda aldım soluğu. Devamı aşağıda
Ekli dosyayı görüntüle 12053
Ekli dosyayı görüntüle 12054
Huyum gereği pes etmeyi sevmem hele de olmasını çok istediğim bir durum var ise. Yıllar evvel sırf lazım olur belki bir gün diyerek aldığım kasası bozuk ama camı sağlam f7r farını köydeki depomdan bulup çıkardım. Şansıma kırık olanla bendeki far aynı tarafınmış. Malzemeleri toparlayıp arabanın bagajına koydum. Sonra düştüm sanayi yoluna (Cuma günü) Farın kasası sağlam olsaydı diğer sağlam olanı açtırıp karartacaktım ama sağlık olsun. Ömer ustam döktürmüş resmen. Bu adama plastik ve ısıtıcı verin size plastikten insan yapsın o derece
Ekli dosyayı görüntüle 12055
Ekli dosyayı görüntüle 12056
Ekli dosyayı görüntüle 12057
Şükürler olsun finalde farlarımı da oem e çevirmiş oldum. Bonus olarak sol kapı kilidi bazen açılmıyordu. 20 tl ya orjinal motorunu alıp değiştirdik. Döşeme sökme işçiliği bana motor işi ömer ustama ait

İyiki arabam reno dedim. Herhalde bir audi vs olsa kara kara düşünüyordum bu parasızlıkta bide motor masrafı nerden çıktı diye

Neyse finalde bir bardak çayı hak etmiştik artık. Uğraştırdı ama değdi
Ekli dosyayı görüntüle 12058
Buda eski arabamdan bonus olsun. Far ve sinyallerini karartmıştım. Bunada uygulayacağım ama hele yaza doğru olsun herşeyi bi kerede yaparsak sıkılır arabadan soğuruz. Yavaş yavaş acele etmeden
Ekli dosyayı görüntüle 12059