Lastikleri takalı 4 gün oluyor 1.5 bin km'ye yakın yol yaptım. Belki google'dan görüp gelen olur diye bir şeyler yazayım dedim. Yol tutuşu olarak çok fark etti diyemem açıkçası zaten yol tutuyorduk yine tutuyoruz ekstra bir güven verdi demem doğru olmaz. Ama şunu söyleyebilirim sanki alt takım yürüyen sıfırlanmış gibi bir his var. Araç çok rahatladı sıfır nasıl alındıysa aynı o günkü gibi hissettiriyor. Direksiyon hissi mükemmel. Fren mesafesini hiç denemedim o konuda bir şey diyemem umarım denemek zorunda da kalmam. Sesi çoğu yerde fazla diye yazılmış ama bana az geldi rahatsız etmiyor kesinlikle. Asıl merak ettiğim ıslaktaki performansı o konuda hankook ve petlasta iyi tecrübem yok bunu çok merak ediyorum. Rahatsız eden bir iki durumda var. Mıcırlı yolda çok fazla taş sektiriyor, kaportaya değilde aracın altına sekiyor duyduğum kadarıyla. Diğer durumda lastik çok yumuşak geldi. 2 sezonu zor çıkartacak gibi duruyor. Psikolojik mi bilmiyorum ama şu 4 günde bile eridi gibi fotoğrafını koyacağım. Bitince yine alır mıyım almaz mıyım ıslaktaki performansı ve fren mesafesini gösterecek şimdilik ama genel olarak memnunum.