Kablosuz android auto adaptör tavsiyesi

Alper45

Panpa
2,459
28
Selamlar,

2021 Egea Cross Urban paket aile aracımız sadece kablolu android autoyu destekliyor. Kabloluyu kablosuza çevirmek istiyorum fakat, adaptör olarak çok çeşit var.

Takılanı, kesileni edeni var diye duydum. Kullanan varsa kullanıcı görüşlerini almak isterim.

Teşekkür ederim şimdiden :)

NOT : Multimedya beyni değişimi bir yol ise bu seçenek, aile aracı olduğu için devre dışı

Selam Alper, temudan aşağıdaki görselde bulunan ürünü aldım. Linkini bulamadım ama arattığında çıkar diye düşünüyorum.
Egea'da kullandım. Stonic'te de kullanmaya devam ediyorum. Memnunum. Tek cihaz kullanımında güzel. Arabaya biner binmez bağlanıyor. Ancak cihazlar arası geçişte otomatik bağlanma sorun yaşatabiliyor. Elle bağladığın takdirde yine güzel çalışıyor.

1765776791597.png

Selam Alper, temudan aşağıdaki görselde bulunan ürünü aldım. Linkini bulamadım ama arattığında çıkar diye düşünüyorum.
Egea'da kullandım. Stonic'te de kullanmaya devam ediyorum. Memnunum. Tek cihaz kullanımında güzel. Arabaya biner binmez bağlanıyor. Ancak cihazlar arası geçişte otomatik bağlanma sorun yaşatabiliyor. Elle bağladığın takdirde yine güzel çalışıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 53041
Teşekkür ederim hocam, not olarak aldım.
Link bu olabilir mi bi bakabilir misiniz

https://share.temu.com/2NfKQnNrBbB

Son düzenleme:
Şimdi hesabıma girdim ama benim aldığım üründe aşağıdaki gibi bir görüntü ile karşılaştım. Görselini attığın ürün çok benziyor ama biraz farklı gibi. Şu linkteki daha benzer

1765777796829.png

Bana kalırsa al birini geç ben araştırmadan almıştım hepsi birbirine benziyor her halükarda çançinçon bir ürün gelecek

Linkteki ürünü aldım, yardımlarınız için tekrardan teşekkür ederim :)

Konu kilitlenebilir.
linkteki ürünün açıklamasında Egea için EMT-004 diye başka bir ürününe yönlendiriyor. Ona dikkat etmişsinizdir umarım =) Yönlendirmeye dikkat ettiyseniz güle güle kullanın :)

linkteki ürünün açıklamasında Egea için EMT-004 diye başka bir ürününe yönlendiriyor. Ona dikkat etmişsinizdir umarım =) Yönlendirmeye dikkat ettiyseniz güle güle kullanın :)

Valla hocam işte, şu ürünü aldım.

Teşekkür ederim :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251215-111804.jpg
    Screenshot_20251215-111804.jpg
    693.4 KB · Görüntüleme: 0