Herkese Merhaba.
Forumda daha önceden paylaştığım konulardan beni tanıyanlar mutlaka vardır diye düşünüyorum
Otomobil sanatçısıyım ve araçları kağıt üzerine aktarıyorum. Yaptığım daha çok illüstrasyon sanatı içerisine giriyor. Araç sahipleri için, bir sevdiğine hediye etmek için yada farklı projeler için pek çok sipariş araç çizimi yaptım ve %90 oranında çoğu çizimi yurtdışı (ABD, Avustralya, Kanada, İngiltere vb...) için yaptım. Hepsi de çerçeveleterek duvarlarına astılar ve farklı ülkelerde çalışmalarıma değer verilmesi beni çok mutlu ediyor
Bu başlık altında zaman buldukça yeni çizimlerimi paylaşacağım.
Sürekli güncelleyeceğim için lütfen alt yorumlara ve sayfalara bakmadan geçmeyin
Siz de Çizim Siparişi verebilirsiniz. Detaylar için Özel Mesajla bana ulaşabilirsiniz ve Buradan çizim dükkanıma da göz atabilirsiniz
Instagram Hesabım: @ORHANOZVATAN
Facebook Sayfam: ORHAN OZVATAN ART
Youtube Kanalım: Orhan Ozvatan Youtube Channel
3 çizim ile açılışımızı yapalım
Çizimi ve Çizim Videosunu beraber paylaşmayı düşünüyorum. Videonun ayrı bir tadı oluyor
Mitsubishi EVO 8
VIDEO:
1965 Ford Mustang Shelby GT350
VIDEO:
3'ü bir arada klasikler
Forumda daha önceden paylaştığım konulardan beni tanıyanlar mutlaka vardır diye düşünüyorum
Bu başlık altında zaman buldukça yeni çizimlerimi paylaşacağım.
Siz de Çizim Siparişi verebilirsiniz. Detaylar için Özel Mesajla bana ulaşabilirsiniz ve Buradan çizim dükkanıma da göz atabilirsiniz
Instagram Hesabım: @ORHANOZVATAN
Facebook Sayfam: ORHAN OZVATAN ART
Youtube Kanalım: Orhan Ozvatan Youtube Channel
3 çizim ile açılışımızı yapalım
Mitsubishi EVO 8
VIDEO:
1965 Ford Mustang Shelby GT350
VIDEO:
3'ü bir arada klasikler