Aldım, black friday arifesinin etkisiyle kargo eve benden çabuk geldi.

Dün ilk kez denedim. Çakmaklığım çok gevşek, böyle bir sıkıntım var. Belki de onun etkisiyle ilk kez taktıktan 4-5 sn sonra gözümün önünde ışığı yavaşça söndü, sigortayı attırdı. Tabii daha sesini duyamadan böyle bir şey yaşayınca modum aşırı düştü, ya hep sigorta attırırsa vs. diye sıkıntıya soktum kendimi. Sonrasında denedim ve çok memnun kaldım. Biraz ayarlarını yapınca da çok pratik bir hal alıyor. Frekansları iyi bloke ediyor.
Ama bu cihaz sayesinde bir sıkıntıyı fark ettim. Kocaeli'de boş istasyon yokmuş ya, benim dinlemediğim bir sürü radyo kanalı varmış. Ben hep onları yok saymışım kafamda

İstasyon kalitelerinde Gebze ve Sakarya etkisi ciddi hissediliyor, frekansları boş yere işgal ediyorlarmış farkında değilmişim.. :/ 20 km'de 3-4 kez frekans değiştirmek durumunda kaldım.
Bir handikapı var. Mobil uygulaması çok stabil değil. Kafasına göre telefonda tutarsız hareketler yapabiliyor. Telefonum Huawei. CPU uyumluluğu gibi bir şey olabilir. Gerçi her şeyi otomatiğe bağladıktan sonra pek sıkıntı çıkarmamaya başladı ama olsun.