Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Araç, aydınlatma veya güç kaynağı gibi birçok alanda kullanılan akümülatörler, farklı amper ve teknolojilere sahip olabiliyor. Özellikle araç teknolojileri değiştikçe, geliştikçe aküler de bu doğrultuda gelişim göstermeye başlamıştır. Gelişen teknolojiden bir an olsun geri kalmadan sürekli gelişim gösteren Esan Akü de akü ve çeşitliliği konusunda kullanıcılarını 40 yılı aşkın süredir kaliteyle buluşturuyor.
Ülke içerisinde birçok noktada yetkili bayisiyle aküleri kullanıcılara ulaştıran Esan Akü, farklı kıtalarda ülkelere kalitesiyle ulaşmış durumdadır. Sektörün en önemli uluslararası fuarlarına katılan firma, buralarda yabancı kullanıcı ve yerel bayilere de teknolojilerini tanıtma şansı yakalıyor. En çok efb akü ve agm akü teknolojileriyle dikkat çeken Esan Akü, Türkiye’yi gururla temsil etmektedir.
Her Araca Uygun Akü
Çalışma prensibi noktasında araç teknolojileri...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım