Kaput Taş İzi Giderme

Tuncay19

Tuncay
Elit Apaçi
3 Mar 2020
695
376
945
28
Sinop
Marka
Volkswagen
Bugün Aracın kitapçığını karıştırayım dedim ve şöyle bir şey yazıyor aynen yazıyorum.

Cilalama
Cilalama aracın boyasını korur. En geç araç üzerindeki su belirgin şekilde küçük damlalar oluşturmamaya ve araç temizken boya üzerinden akmamaya başladığında, iyi bir sert cila kullanılarak araç cilalanmalıdır.
Otomatik yıkama tesisinde düzenli olarak mum boya koruması uygulandığında da Volkswagen Ticari Araçlar araç boyasının en az yılda iki kez sert mum ile korunmasını tavsiye eder.

Parlatma
Parlatma, yalnızca araç boyası parlaklığını kaybettiğinde gereklidir ve boyanın parlaklığı cilalama ile geri kazandırılamaz.

Şimdi benim bu yazana göre araca ne yapmam lazım. Aracı eskiden yazları kullanırdık genelde babamdaydı artık yaz kış ben de kullanıyorum ve bir farkımız olsun diyorum detailing işine merak saldım. Şampuan yıkama eldiveni kurulama bezi vs malzeme düzüp temizliğini ben yapacağım ne yapmamı tavsiye edersiniz. Nasıl temizleyeyim? Bu kitapçıkta yazanlar ne anlama geliyor. Bu işte şuan acemiyim tavsiyeleriniz çok değerli şimdiden teşekkür ederim
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım